Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi a NETTÓ fizetésetek és...

Mennyi a NETTÓ fizetésetek és mennyi fizetés kellene inkább nektek a mai világban?

Figyelt kérdés

ápr. 11. 21:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%
Minimálbér kártyára és azon felül 50 ezer kézhez. De jóvólna legalább 300 ezer.
ápr. 12. 18:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

2-3x többet keresek, mint amennyiből megélek, így tudok félretenni. A költség oldalon még tudnék spórolni, így akár jóval kevesebből is ki tudnék jönni, vagy növelhetném jobban a megtakarításaimat, de pillanatnyilag megfelel így is.

A felesleges kiadásokat próbálom csökkenteni, első sorban azokkal a dolgokkal, amik a legkevésbé hiányoznak.

ápr. 13. 15:06
 13/13 anonim ***** válasza:
256-E. Családi lakásban maradtam rosszabb helyzetből és végül közös érdekként is, sokáig nem is mentem volna senkivel, egyedül nem akarok lenni, 2 évtől főzök csak, majd elfogadtam ezt, kialakítottam a saját birodalmamat a nagy helyiségben, párom ide került, így nem lett igényem másra, más lakás invesztálása helyett kialakuló sok hobbimra áldozok. Úgy van a képlet, hogy k.b. 40% elmegy kötelező kiadásokra és továbbiak felét költöm szórakozásra. Így elvileg lenne vagy lesz megtakarításom, csak sok más dolog miatt az elmúlt 2 évben meg voltam nyekkenve, most áll vissza a képlet. Egy évben többször üdülök belföldön és kisebb utazásokat is szervezek. Ha muszáj lenne másik lakást intéznem, akkor kéne több pénz vagy le kéne mondanom az életvitelemről. Viszont több pénzzel is lenne egy lélektani határvonalam, amitől fentebb irreális számomra és már nem adok ki annyit. Talán kissé beleszoktam a jó helyzetembe, de - beképzeltség nélküli eszemmel - reális elképzelésem van és eléggé karakán is vagyok a hozzáállásaimmal. Nem fogadnék el olyan albérletet, ahol az ember az albérlőből akar meggazdagodni. Nem arra van az kitalálva! Úgyhogy sajnos eléggé megválogatnám és ezért is nehéz lenne. Például egy lánybarátom özvegyként két gyerekkel fizet 200-E felett amerikai stílusú fél szobás lakásért. Botrányosnak tartom, én ilyet elküldenék a bánatba. Lényegtelen, hogy azóta van párja és ő fizeti. Ha én lennék a párja, sürgősen másikat keresnék.
ápr. 27. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!