Jelenleg milyen ingyenes,megbízható kurzusok vannak tőzsdéséshez kezdőknek?
A legtöbb kurzus nem arra van hogy téged megtanítson, hanem arra hogy a kurzus készítője sok pénzt keressen az eladásából.
Nyilván vannak elméleti dolgok, de a legtöbb dologgal a gyakorlatban fogsz szembesülni, mikor már számlád van egy cégnél.
Én meghallgattam Szendrei Ádám pénzügyi alapozó képzését ami pár ezer forint, az elejében nagyon nagy általánosságban beszél, aztán a végére már bele ugrik a mélyebb vizekbe, ahol a teljesen nulláról induló hallgatók már azt sem tudják merre vannak fejjel.
Aztán meg jön a nagy marketing beetetés hogy mostantól csak 24 óráig a 600ezret érő haladó kurzusait csak 300ezerért megveheted.
Olvass sokat az interneten, keress megbízható forrásokat, ahol nem eladni akarnak neked valamit, aztán ha esetleg már úgy érzed hogy van valami fogalmad a dolgokról akkor talán kezdj el kereskedni.
Van milliónyi ingyenes felvétel egyetemi gazdasági tárgyakról a COVID alatti időszakról, én például a Stanford University és Harvard gazdasággal kapcsolatos tárgyait és MIT calculus, valszám, statisztikát hallgattam meg / gyakorlásként csináltam hozzá kapcsolódó feladatokat, hogy legyen egy alapismeretem a témában, utána kisebb összeget befizettem egy tőzsdére és saját stratégiákkal / regressziós modellekkel próbálkoztam, majd amikor kellő gyakorlatot szereztem onnantól kezdtem el nagyobb összeget invesztálni.
Ilyen tőzsdézést oktató bohócoktól semmit nem fogsz megtanulni, ha rendelekznének is nyerő stratégiával (spoiler: nem rendelkeznek, nekik az az üzleti modelljük, hogy teljesen általános, használhatatlan közhelyeket árulnak 'kurzusként' innen származik a bevételük) akkor sem osztanák meg. Ingyen pedig úgy tudsz fejlődni hogy az interneten fellelhető értelmesebb forrásokból te magad alakítasz ki egy roadmapot és azon mész végig majd a gyakorlatban implementálod az alapismereteket.
Jelenleg nem tudok ennél jobbat:
Ingyenes, s az ország egyik legjobb szakembere tartja.
15 perc múlva kezdődik a mai képzés, még tudsz regisztrálni és csatlakozni.
Köszönöm az eddigi válaszokat! 😊
#5 Kiszámoló Akadémiát végig néztem régebben, de egy kis frissítés nem árt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!