TEMU - Kétszer teljesít, harmadszor már nem ??
Rengeteg ezzel kapcsolatos panaszt látok, A DPD nem is hajlandó a Temus megrendelések panaszaira élő ügyintézővel válaszolni.
Van olyan, aki folyamatosan, sokszor tudott a TEMU / DPD párossal vásárolni ? A DPD a telefonos tájékoztatójában szó szerint ezt mondja:
"VALÓS CSOMAGOK NEM KERÜLTEK BE A DPD RENDSZERÉBE" - ez meg mit jelent ?
A DPD ezt az uzenetet írja ki: "Sajnos jelenleg nem elérhetőek az átirányítási lehetőségek ehhez a csomaghoz." és mint címzett kapok egy "uupy7siyxk130b.......@.stb" emailcímet a saját adataimnál ?
NA MOST a KÉRDÉSEM: TEMU ez vagy inkább KAMU ??????
( Azt senki se mondja, hogy húsvét miatt nagy a késedelem, mert a karácsonyi rendelésem szinte azonnal megjött !! )
"Rengeteg ezzel kapcsolatos panaszt látok"
Hol?
Én már negyedszer rendeltem és eddig mindig határidőn belül megérkezett a csomag. Sőt volt olyan, hogy utolsó napon érkezett, de megkaptam az 1700 Ft-ot is, pedig nem járt volna, mert időben megjött minden.
Lehet, hogy Nálad a Húsvét miatt csúszás lesz, de biztosan meg fog jönni a csomagod.
Arra figyelj, hogy én is úgy jártam, hogy hajnali 4-kor írt a DPD egy emailt, hogy aznap érkezik a futár, majd 8-9 óra között újabb email jött, hogy 10-11 óra között jön a futár. Tényleg akkor jött. Én nem néztem reggel az emailjeimet és szerencsére pont itthon voltam. Tehát reggel 8-ig mindig meg kell nézni az emaileket.
Az a lényeg, hogy megérkezik a csomag.
Ne felejtsük el, hogy még szállítási ktg-et és vámot sem fizetünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!