Melyik a jobb stratégia $100-at tenni az első húzásra, vagy $50-$50 mindkettőre?
A kerdes ervenyes barmilyen lottora...
Ez esetben 2 huzas tortenik egyidoben...
Egy lottónak fix ára van, az adott héten fix nyereménmyel, szóval nem igazán tudom értelmezni azt, hogy "100-at rakok fel"
Írd le a szabályokat kérlek
@3,
"Egy lottónak fix ára van, az adott héten fix nyereménnyel,"
fix ár: nalatok forintban, nalunk $-ban
A nyeremeny valtozik (emelkedik) ha nem nyer senki (nalatok is)...
5.-osztalyban a kerdes (magyarul):
lehet fogadni kutya vagy loversenyre PM 3-4 oraig.
Fogadhatsz kutyara vagy lora (100 valamivel), es fogadhatsz mindkettore (50-50 valamivel). MAGYARUL:
MELYIK A JOBB STRATEGIA????????????????????????????????????????????/
Ne ordibálj. Ha ennyire nagyképű vagy, miért nem számolod ki magad?
Mégegy kérdés, ha 2 húzásra teszel, akkor mindkettőnél ugyanazokkal a számokkal játszol?
(Még egy kérdés????? (jaj Istenem)
Nálunk amcsi országban most rajtam a sor hogy kérdezzek!
magyarul:
matematikus vagy?
gambling-es vagy?
gambling-es matematikus vagy? (kevés eset, de ezek sok pénzt szoktak kaszálni)!!!!!!!!!!!!!
(szerintem egyik se vagy)
Te meg a stílusodból ítélve, valami hisztis kisgyerek lehetsz.
Matematikus nem vagyok, de vágom a valószínűség számítást, meg a várható értéket.
Most szépen nyugodj meg, szedd össze magad, és írd le rendesen a játékszabályokat, hogy hogy működik pontosan ez a második húzás, stb. Mit gondolsz, vajon miért nem válaszolt még neked senki? (Segítek: nem értelmes módon lett a kérdés kiírva)
Az a 100 dollár mellesleg kicsit overkillnek tűnik egyetlen lottószelvényhez
"Az a 100 dollár mellesleg kicsit overkillnek tűnik egyetlen lottószelvényhez"?????????????????
Jaj Istenem! honnan szoptad az 1-szelvenyt (100 $)?????????????
Valamire (valamikre) lehet lehet fogadni 1000 szelvenyen is,de ez magas neked, nalunk 1-szelvenyre 10 varianst is nyomtat a lotto komputer. Ha erted a valoszinuseg szamitast akkor minimum egy csoro
matematikus vagy, nem neked valo a GAMBLIG....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!