Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy néz ki egy cégkivonat és...

Hogy néz ki egy cégkivonat és hogy lehet lekérni?

Figyelt kérdés
Az e-cegjegyzek.hu-n kerestem,beírtam a cég nevét,ki is adta címmel és adószámmal együtt,aztán ott van alatta,hogy "kérem a megjelölt cégjegyzékszámú cégek -és itt lehet választani,hogy :cégadatait,tárolt cégkivonatát,csoportosított adatait.Kiválasztottam,a cégkivonatot,de innen nem tudom,mire kattintsak és hol,mert ott van,hogy "a kérvény kitöltését befejeztem" ha erre megyek,akkor egy új keresést indítana el és be kéne írni a kódot,stb,szóval nem ez az. Utána ott van még egy ilyen,hogy "új kiadmányok kérelméhez a nyomtatvány törlését kérem" a "törlését" szóra lehetne kattintani,de ez ugyancsak nem az ami nekem kell.Na most akkor hol és mit kell csinálni,hogy kiadja nekem az adott cég cégkivonatát?
2010. okt. 26. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha "a kérvény kitöltését befejeztem" gombra kattintasz, akkor megint be kell írnod a biztonsági kódot. Nem fog új keresést indítani, hanem kiadja majd a cégkivonatot utána.
2010. okt. 26. 12:22
 2/4 anonim ***** válasza:

valamiért nem működik megfelelően jelenleg az oldal

én is most próbáltam, nem adja ki a cégjegyzéket

2010. okt. 26. 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:
cégkivonatot, bocs
2010. okt. 26. 12:27
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi,már sikerült :)
2010. okt. 26. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!