Szlovákiába termék rendelése átvétellel (?)
Ilyen esetben csak a posta tudja átvenni ill. a postán tartják a csomagot talán 14 vagy 30 napig, ezt most nem tudom pontosan.
Nézzél ki magadnak egy postát a határ menti részen, ami a legközelebb van hozzád és rendelésnél azt a címet ad meg.
Én sem ertem, hogy egy csomagpont miért nem jó. Épp hogy az az ideális. Nem kell hozzá semmi. Beteszik és van rá 2 napod kivenni. Odamesz akár mikor éjjel is és kiveszed. Sőt, packeta csomagot meg ismerősodnek is simán át tudod küldeni és átveszi helyetted.
De ahogy írták, a posta se rossz.
3
Nem azért mert arra kell applikáció ill. mobil net? Mert valakinek nincs mobil nete.
5
Ezt nem tudtam. :D Eddig nem mertem így rendelni, mert gondoltam hogy applikáció szükséges és akkor ott rohad meg a csomagom. :D
5
De ugye a nyitási kódot nem közvetlen a rendelés után küldik el, hanem majd pár nap múlva, amikor már a csomag packetában van nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!