Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Revolutra regisztráltam ki...

Revolutra regisztráltam ki töltöttem a kvízeket át utaltam a pénzt amit kaptam értük utána le zártam a számlám. Ezt megcsináltam egy párszor. Lesz ebből bajom a nav által?

Figyelt kérdés
2024. márc. 16. 09:53
 1/9 A kérdező kommentje:
Először is ha nem tud normálisan válaszolni akkor inkább ne tegye. A másik meg nem kell szerencsétlennek tituálni így ismeretlenül mert én is tudnák magára mondani bármit csak én nem süllyedek le a maga szintjére és nem engedtem meg hogy tegezzen. Köszönöm!
2024. márc. 16. 13:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Egy ilyen promóciót csak 1x tudsz megcsinálni... Nem tudsz újra regisztráni Revolutra ugyan azzal a személlyel, maximum újranyitni ugyan azt az accountot, de akkor már nem kapsz újra bonuszt...
2024. márc. 16. 17:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Le zárom a számlát és ujra regisztrálok akkor ugyanúgy ki lehet tölteni a kvízeket.
2024. márc. 26. 11:30
 4/9 anonim ***** válasza:
De nem kapsz érte semmit....
2024. márc. 26. 13:56
 5/9 A kérdező kommentje:
De igen kapok ugyan úgy
2024. márc. 27. 06:46
 6/9 krwkco ***** válasza:
Én azt mondanám, hogy ez az ajándék kategóriába tartozik. Az ajándék után adót nem kell fizetni, csak illetéket. 150 ezer Ft alatt azt sem, és bejelentési kötelezettség sincs.
2024. márc. 27. 07:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2024. márc. 27. 08:36
 8/9 anonim válasza:
Írtam privatot:)
szept. 16. 22:47
 9/9 anonim ***** válasza:

1

nem tudnák

"tudnék"

én tudnék, ők tudnák

-----------------------

"nem engedtem meg hogy tegezzen"

Vicces ezt a neten olvasni, ahol a netikett van érvényben...

szept. 17. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!