Mit csináljak ha erőszakos a diákszövetkezeti mentor?
Sajnos leírtam neki, hogy mégsem tudom elkezdeni a munkát( McDonald’s azaz nem egy nagyon fontos munka) és egyszerűen nem tudja megérteni. Bezzeg a kollégájával tudtam egyeztetni, hogy hogyan tudom leadni a munkaruhát, de ez a mentor egyszerűen nem érti meg, hogy nem. Írtam neki legalább 6 e-mailt amiben elmagyaráztam, hogy nem tudom elkezdeni és mindig csak azt kérdezi, hogy mikor kezdek. Konkrétan lassan átmegy már zaklatásba ez.
Szerintetek mit csináljak?
De egyszerűen állandóan azt mondja, hogy nekem akkor is oda kell mennem
Meg, hogy kötelességem ott dolgozni, ha már aláírtam a szerződést stb.
Egyszerűen csak ignoráljam és akkor elfogadja?
"Írtam neki legalább 6 e-mailt amiben elmagyaráztam, hogy nem tudom elkezdeni"
Minek? Aki elsőre nem képes felfogni azt amit írok az értelmileg visszamaradott, többet nem vagyok hajlandó foglalkozni vele. Ha nehezére esik az értő olvasás akkor ott a lehetősége, hogy többször is elolvassa újra az e-mail üzenetemet és feldolgozza a benne szereplő információt.
Kérdező, neked akkor is oda kell menned! Az nem úgy van, hogy meggondolod magad. Menj oda és csináld!
Üdv:
A diákszövetkezeti mentor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!