Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A fodrász ki akarta fizettetni...

A fodrász ki akarta fizettetni a hajvágást, rendben van ez így?

Figyelt kérdés
A napokban esett meg, hogy a fodrász hajvágás közben véletlenül felsértette a bőrömet. Miután elállítottuk a vérzést mondtam, hogy mostmár édesmindegy, fejezze be, ne nézzek ki félhülyén. Miután végeztünk teljes árat akart kifizettetni velem. Nem értem mit gondolt??

márc. 6. 16:21
A kérdező szavazást indított:
fizesd ki rendesen, elvégezte a munkát
kedvezményes ár az elfogadható, ha már ilyen szerencsétlen
A HAJVÁGÁSNAK NEM RÉSZE A VÉR, nem kell fizetni
33 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Balek vagy, koztudott hogy ilyenkor semmit se fizetunk
márc. 6. 16:29
 2/14 A kérdező kommentje:
az iskolarendszerünk termel ilyen balekokat, akik nem képesek szöveget értelmezni 😮‍💨
márc. 6. 16:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

A hajadat megcsinálta rendesen, elvégezte a munkát, amivel megbíztad, ki kell őt fizetni ezért. Majd pedig a sérülés miatt felmerült költségeid őt terhelik, úgy mint pl:

- plasztikai helyreállító műtét

- transzplantációs műtét

- felhasznált ragtapasz

- felhasznált fertőtlenítő

- munkakèptelenséged miatt kiesett bevételeid

Nem tudom a fentiekből melyik alkalmazható az esetedben a sérülés súlyossága alapján.

márc. 6. 17:03
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
"Akart fizettetni". Tehát felhívtad rá a figyelmét, hogy esetleg adhatna kedvezményt, és végül adott, nem? Akkor minden rendben. Megesik az ilyen, de valóban korrekt kedvezményt adnia ilyenkor - viszont nem kötelező, de akkor nem biztos, hogy viszontlátja a vendéget.
márc. 6. 17:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja illetve mivel ő maga állította el a vérzést, kiszámlázhatná a sürgősségi orvosi ellátás díját, amit vissza is terhelhetnél rá, mivel ő okozta a sérülést. Szóval lényegében emiatt nem kérhet pénzt.
márc. 6. 17:06
 6/14 anonim ***** válasza:
Végül mennyit fizettél?
márc. 6. 17:12
 7/14 A kérdező kommentje:
a nagyobb gond az volt, hogy már a folyamat közben sem volt túl együttérző, ezek után felmertem tenni a kérdést, hogy korrekt-e ez így, el is késtem egy munkából. puffogva és bunkó módon adott egy kis kedvezményt, természetesen kifizettem az összeget. a stílus elfogadhatatlan, többet nem keresem
márc. 6. 17:35
 8/14 A kérdező kommentje:
kötelességem kifizetni egy nem megfelelően elvégzett szolgáltatást? és ha a sérülés után felállok és otthagyom félúton az rendben van?
márc. 6. 17:37
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, átmehettél volna egy másik fodrászhoz (ekkor a munkája kárba veszett volna, köszönhetően az elfogadhatatlan teljesítés miatt) de te megcsináltattad vele az egész hajad. Azaz elfogadtad a teljesítését. A másik fodrászhoz átmenve nem kaptál volna ingyen hajvágást csak mert vérzik a félkészre megnyírt fejed - ehelyett még felárat is számíthatott volna fel a plusz tisztítószerhasználat miatt mert összevérezted az eszközeit.
márc. 6. 17:43
 10/14 anonim ***** válasza:
44%

Orulj neki, hogy nem vagta le a fuledet!

:-)

márc. 6. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!