Elfogok adósodni, vagy ezt még helyre tudom hozni?
Figyelt kérdés
Jelenleg mínuszba vagyok 55 ezerrel, és csak pénteken kapom meg a fizetésemet. 300 ezer Ft fixen a bérem, ebből elmegy lakhatásra összesen 160 ezer Ft, mobil előfizetésem 16 ezer Ft, illetve buszbérlet 7.000 Ft. Amárc. 5. 19:17
11/19 anonim válasza:
De ez korlátlan nettel gondolom. Ami biztos hogy kell? Otthon nincs wifi?
Amúgy 60-ból ki lehet hozni a kaját ha átgondolod mit veszel, legrosszabb esetben is csökken a tartozásod.
De az biztos, hogy át kell gondolnod hogyan tovább, mert nulla tartalékkal nagyon nehéz, bármikor bejöhet valami váratlan kiadás.
12/19 A kérdező kommentje:
Igen korlátlan net, illetve beszéd. De leakarom mondani ezt a 16 ezres telefon számlát mindenképpen
márc. 5. 22:02
13/19 anonim válasza:
16 ezres telószámla :D én 4000 eur-t keresek és nekem minden 20 eur egy hónapba, látod ez a pazarlás
14/19 anonim válasza:
* El fogok adósodni
* mínuszban vagyok
15/19 anonim válasza:
Ezt egy hónapja is kiírtad, akkor még "csak" negyvenezer volt a hiteltartozásod. Minek neked folyószámlahitel? Azt kellene megértened, hogy ez nem valami ingyen pénz, amit kiszedegetsz, hanem brutál kamatokkal ketyeg. Rendezd a mínuszodat, majd hagyd békén, és szűntesd meg, az nem a te pénzed, hanem a banké. A telefonelőfizetés is hülyeség, simán megteszi egy feltöltőkártya, wifin meg annyit beszélsz korlátlanul, amennyit akarsz. Vezesd a kiadásaid, ne szórd ész nélkül a pénzt, keress rá olcsó ételek receptjeire, tervezd a menüt, a felesleges dolgokat, pl felvágottak, nasik, péksütik, üdítők, szörpök hagyd ki, reggelire/vacsorára ehetsz zabkását, lágy tojást, házi tortillát, házi májkrémet csirkemájból. Próbálj meg pénzügyileg tudatos lenni, mert ha így folytatod, pár hónap, és hajléktalan leszel.
16/19 A kérdező kommentje:
De már nem tudok mit tenni sajnos, ugyanis újra hozzá kell majd nyúlnom, mire megkapom a fizut marad talán 220 ezrem jobbik esetben, ugyanis péntekig még élnem kell
márc. 6. 11:09
18/19 anonim válasza:
Péntek holnapután lesz, mi a frászra kell nyolcezer addig? Két napra való resztelt máj, krumplis tészta stb egy ezresből megvan. Meg pláne alaposan fogd vissza péntektől a költekezéseidet, legalább egy havi ötvenest megspórolhatnál, nem azt, amit most csinálsz, hogy amint pénzt látsz, eltapsolod hülyeségekre, a kamra üres, hóvégén meg enned sincs mit. A következő hónapod meg 65 ezer mínusszal indul, aztán mész az utcára, ha nem hagyod ezt sürgősen abba.
19/19 anonim válasza:
Én egy gyerekkel megéltem 300 ezer ftból. Télen 150 volt at albérlet nyáron 120. Tényleg rosszul osztod be a pénzt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!