Miért nem fogadja el a Vinted a kártyámat?
Figyelt kérdés
Akarok venni egy ruha csomagot, eleinte minden szuperül ment. Beirom a kártyám adatait, mennék raa fizetésre, és ezt írja ki : "bankkártya engedélyezése nem sikerült"
De miért írja ki? Minden adat pontos, helyesen van leírva minden, a napi limitemet nem haladja meg, sokkal több pénz van a kártyámon, mint amennyibe kerülne a csomag.... Akkor mégis miért? Segítsetek, mert már kezdek tiszta ideg lenni, amiért már órák óta ne sikerül... 😭
márc. 4. 15:36
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy rendszerhiba. Esetleg írj a vinted email címére, hogy ez a problémád, hátha tudnak segíteni.
Van próbáld meg más kártyájával, anyudéval, párodéval, bárkiével aki tud segíteni.
3/9 anonim válasza:
Nincs engedélyezve a kártyádon a kétfaktoros hitelesítés, ami az EU-ban online vásárláshoz kötelező.
5/9 anonim válasza:
Eddig működött a kérdezőnek, legalábbis én azt veszem ki a mondataiból.
"eleinte minden szuperül ment"
6/9 A kérdező kommentje:
3 már vásároltam online, bár az utánvétes volt. Ezt valahol a netbankban lehet elintézni, vagy hol?
márc. 4. 17:14
7/9 A kérdező kommentje:
5 addig működött, amíg beírtam minden adatot. Venni tőlem már vettek, azzal semmi probléma sem volt.
márc. 4. 17:19
8/9 anonim válasza:
Ja értem, tehát vinteden még nem vásároltál. Akkor valóban, valami olyasmi lesz a gond, amit a #3 ír.
9/9 A kérdező kommentje:
Megprobalom elintézni, köszi a tippeket❤️
márc. 4. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!