Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi van az arannyal, egész nap...

Mi van az arannyal, egész nap húzzák?...

Figyelt kérdés

Már óránként + 4-6000 Ft egész este...

Tegnap még az volt a prognózisa: Továbbra is patthelyzet az aranynál.

2024. márc. 1. 18:22
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 A kérdező kommentje:

"Mindjár 2400 usd/uncia"

Én is ezt nézem "egész nap".:)

Máskor egy határnak mire 3x nekifut, akár 1 év is eltelhet, és még akkor sem biztos, hogy áttöri, most meg fél nap alatt harmadszor fut neki és szeintem át is viszi.

Forintban még nagyobb az erősödés, szerintem a dollár is meg a forint is gyengül mindeközben.

860 000 / 905 000.

"De ez már olyan hihetetlen meredek áremelkedés, hogy nem elképzelni, hogy ne manipulált legyen."

Az okok egy részét már leírtam itt, most elmondok még 2-t.

Nem vaktában vásároltam, az alábbiakat is figyelembe vettem:

Kiyosaki a gazdaság végét jósolta, mondta, vegyünk aranyat és bitcoint (és ezüstöt). A prognózisa az volt, hogy 2022 végéig vagy 2023 végéig kb. 3-5x-ösére emelkedik az arany, 10 éven belül pedig megtizenötszöröződhet.

Aztán láttam egy alternatívmédiás német riportot, amiben arról beszéltek, hogy az arany azért fog kilőni, mert most (értsd, 2021-2022-ben és korábban) manipulálják (hamisan könyvelik a bankok az aranyforgalmat, hogy az árát messze a valódi értéke alatt tartsák), és ez a manipuláció fog megszűnni.

Persze nem tudhatjuk előre, minden így lesz-e, de én megtettem a tétet erre a lóra.

2024. ápr. 12. 11:49
 62/67 A kérdező kommentje:
És átvitte! 2404 USD.
2024. ápr. 12. 15:48
 63/67 anonim ***** válasza:
0%
Mit izgultok ezen a (sz)aranyon? Mintha tízmillióitok lenne benne... 🤣
2024. ápr. 12. 16:31
 64/67 A kérdező kommentje:

63: Annyi van...:)

[link]

2024. ápr. 12. 16:38
 65/67 anonim ***** válasza:
31%

Biztosan csak az USD gyengül, az arany meg meg sem moccan :D 2400 USD/uncia felett az ár. :D :D :D

#63:

Amúgy meg van ismerősöm, aki kb 20 év alatt, több mint 3 kg aranyérmét dobott a "malacperselybe" :D :D :D Mert gyűjtő, és van pár sárga "korongja", ami ráadásul magasan aranyár feletti értékben van.

Szóval hidd el, van sok ember, akinek egy Nokiás dobozban egy lakás ára fekszik el :D És még csak nem is korrupt politikusok :D :D

2024. máj. 18. 01:28
 66/67 anonim ***** válasza:
Na, mi van az arannyal?
2024. máj. 18. 13:29
 67/67 A kérdező kommentje:

65: Nem befektetési arany lesz az.

3 kg befektetési arany az 85-100 millió HUF árfolymmozgástól függően most májusban.

Numizmatikai gyűjtemény, bármennyire is ellepték a területet a befektetői szemléletűek, nem tudsz azonnal eladni, több idő, több munka, akár hónapok vagy évek, ha ritkaságról van szó, több milliós tételekről.

EGYESÉVEL.

2024. máj. 21. 14:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!