A bitcoin meddig fog nőni idén tavasszal?
Szerinted?
Most kissé visszaesve 60,000 USD körül áll.
"Kb. 3 éve a SHIBA 2-3 hónap alatt ugrott a 8-10 szeresére. Én, "mint nyomi" is benne voltam."
Reméljük nem csak 10 dollárral... 😉
120-al. De már az se volt rossz.
Egyébként a Solana is tavaly nyáron 15 USD volt, tegnap meg már 130 körül mozgott. Szerintem az se rossz..
#14: "addig is sokkal jobban nő"
Ehhez képest a BTC dominance heti, havi, féléves és éves szinten is nőtt, hiába guberálsz elő az ezer altból pár ellenpéldát.
"Én már többszörös haszonnal kivettem a pénzem belőle"
Amíg 1-2 száz dollárról beszélsz, addig semmi jelentősége...
Remek bullish konteót olvastam egy blogon: tegnap azért rúgták ki a Vanguard vezérigazgatóját, mert megrögzött bitcoin hater aki többször is elmondta, hogy a Vanguardnál soha nem lesz semmilyen formában. De az ügyfeleik akartak az ETF-ből, így 1) elkezdték átvinni a pénzüket máshova, ahol lehet, 2) akik nem, azok meg dühöngtek, hogy emiatt a f@sz miatt kimaradtak a +50%-os buliból, pedig ők akarták.
Ez az alacsony volument is megmagyarázná: semmi spekuláció meg oda-vissza tradelgetés, ETF vétel a nyugdíjszámlára azt csá. Reméljük eldicsekszenek a szomszédnak, és jön a következő hullám.
#16-os, kb. 2-3 millám van kriptóban.
De ha 2-3 milliárd lenne, akkor is az beleszól a te életedbe? A te részedről akkor sincs semmi jelentősége.
Te csak azért jársz ide, hogy velem ellenkezzél.
A SHIBA-nak most se rossz a teljesítménye. Az elmúlt 24 óra alatt közel 70 %
😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!