Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mobilfox tokok tenyleg ennyire...

Mobilfox tokok tenyleg ennyire jok?

Figyelt kérdés
tenyleg ennyire utesallok? mi a kulonleges bennuk? Mitol tudnak tobbet mint az alis tokok? Van akinek tort mar be?

2024. febr. 27. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg storyt hallani, akinek mobilfoxos tokban tört ripityára a telefonja. Nekem is volt, én pl. szerettem nagyon, a telefonon esett- kelt benne; nyilván nem a lépcső tetejéről dobáltam le, de semmi baja nem lett nekem soha. Bár egyébként nekem a sima 500 forintos tokban sem. Ami nekem hátránynak számított; hogy két év után elkezdett leválni a hátulja kis darabokban illetve amikor esett pl betonra karcos lett a tok nagyon( bár ez logikus), de nem volt szép látvány.
2024. febr. 27. 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2024. febr. 27. 23:09
 3/4 anonim válasza:
100%
Ugyanabból az anyagból készül az Alis meg a Mobilfox tokok is. Jó párszor ejtettem már le a telefonom a betonra még 2 méter magasságból is és az 500 ftos Aliexpresses tok is tökéletesen megvédte. Viszont a minta. Nagyon sokan írják hogy néhány hónap után lekopik és elég csúnya lesz. A marketing videójukban iPhone 12-est használnak ami eléggé tégla már alapból is ha oldalra vagy hátulra esik ezért nem törik be, de egy iPhone 6-al megnézném ugyanezt a kísérletet ugyanazzal a tokkal. Fixen betörne. Tiktokon vannak egyébként betört mobilfoxos tokok bőven.
2024. febr. 27. 23:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem. Csoda-anyag nincs, egy idő után minden műanyag szerkezete elkezd szétesni. Más termékek és eközött a különbség csak a marketing.

Mint ahogy a slimstoreos termékek sem csodák, ott is a marketing a különbség.

A marketing, ami egyre lejebb süllyed. Most egy kamubotrány keretein belül pénzt osztogatnak. Szégyen, hogy hová képesek süllyedni csak azért, hogy még több vevőjük legyen.

Hol vannak már azok a régi szép idők, amikor a reklám célja az volt, hogy a cég és a termékének létezésének híre eljusson a vásárlókhoz.

Most már a marketing egy aljas, szánalmas, eszköz lett. Ez már a vásárlók átverése és hülyének nézése. Nem tudom, hogy ilyenkor hol van a GVH.

2024. ápr. 13. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!