Postán maradó csomag hány nap alatt kell megérkezzen?
1-2nap alatt.
Kérd el a csomag számát,a posta oldalán beírva kiderül hol van a csomag.
Szerintem fel sem adta,nem tudok róla hogy kérni kéne "értesítési szolgáltatást"mert a nyomkövetés alapszolgáltatás-kivéve talán a legegeslegolcsólóbb csomagfeladási módot.
Csomagfeladáskor szokás megadni a címzett elérhetőségét,telefon,email-és akkor a posta értesítést küld amikor a postára vagy automatába ért a csomag,ezek szerint ez sem történt meg.
2. Igen úgy lett feladva pontosabban.
1. Én is úgy tudtam, hogy szokás de nem minden esetben.
Annyira nem aggódok érte mert egy 800 Ft os CD ről van szó de majd rákérdezek még.
Akkor tisztázzuk...
Nincs a Magyar Postának olyan csomagszolgáltatása ami nem nyomonkövethető...
A postán maradó ajánlott levél, pedig levél... de annak is oda kellett volna érnie... és annak is van nyomonkövethetősége, ragszám...
Amennyiben pedig nem kaptál semmilyen azonosítót, hát élnék a gyanúval, hogy nem lett ott feladva semmi sem...
Nézd meg melyiknél van bepipálva a nyomkövetés opció.
Ezeken van lehetőség nyomkövetésre:
Csomag
• MPL Üzleti csomag (Például: PB00010122727)
• Európa+ csomag (Például: CP123456785HU)
• MPL Europe Standard (Például: JJH30AAAAAPL00000001)
• Nemzetközi EMS gyorsposta (Például: EA004037757HU)
Teljesen mindegy, hogy üzleti csomag e vagy nem. Minden csomagnak van azonosítója, amit a feladó meg is kap feladasnal és nyomon lehet követni a posta.hu-n.
A postán maradó ajánlott levelet is ugyanígy.
Csak nem nyilvános a nyomkövetés a legolcsóbb MPL postacsomagnak mert ha az lenne nem tudnák eladni az "üzleti" csomagot drágábban.
Ha reklamálsz akkor nyilván meg tudják mondani mert az ügyintéző hozzáfér a belső rendszerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!