Üzleti csomagot adtam fel postán, miért nincs semmiféle jelzés?
Figyelt kérdés
Hétfőn délelőtt adtam fel, címzett fizeti utánvéttel, korábban is adtam fel így csomagot és 3 nap múlva érkezett az ellenérték. Mi a franc történt? 1-2 nap a kézbesítési idő, de holnap lesz 1 hete hogy elment a csomag.2024. febr. 18. 15:08
1/5 anonim 

válasza:

Lehet nem vette még át a címzett, s a csomag a postán pihen.
Ha esetleg egyáltalán nem veszi át, akkor majd visszaviszik neked.
Alap, hogy vevőnek csomagot csak előreutalást követően adunk fel.
2/5 anonim 

válasza:

Nem vette at, majd vissza pattan
3/5 A kérdező kommentje:
Ha nem veszi át, akkor is jönni kellett volna péntekig az értesítésnek, mert az üzleti csomag feladás után 1-2 nappal már kézbesítésre kerül. A posta lustálkodik, vagy pedig betartják az 5 napos őrzést és kedd, szerdán kapok értesítést.
2024. febr. 18. 17:20
4/5 anonim 

válasza:

Csomagra van csomagkövetés a posta oldalán.
Meg tudod nézni, hol van épp.
5/5 A kérdező kommentje:
Ma reggelre érkezett a pénz, hozta a postás. Máskor nem húzták eddig, feladás után 3 nappal már jött a pénz.
2024. febr. 19. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!