Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Közterületfelügyelő igazoltath...

Közterületfelügyelő igazoltathat és elkérheti a személyim?

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 16:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha szabálysértésen tetten ér, akkor igen.
2010. okt. 24. 16:23
 2/3 A kérdező kommentje:

A sztori a következő: Reggel 8kor csörgött a telefonom, hogy hirdetünk-e egy xy utcai lakást. Mondtam, hogy igen. Kérdezték, hogy ez xp telefonja? Mondtam, hogy nem az övé, hanem az enyém, de tudom őt adni. Erre leegyeztettek egy időpontot, hogy megnézik a lakást. Ment a férjem, ment a tulajdonos (a tulajnak dolgoznia kellett volna, nekünk is volt más dolgunk). Várt rá egy ember. Kérdezte, hogy őt hívják xy-nak? Mondta, hogy igen, erre hívta az ember a haverjait, akik jöttek kocsival. Közterületfelügyelők voltak. Mondták, hogy szabálysértést követett el hirdetés kiragasztásával, erre mondta a férjem, hogy nem Ő ragasztotta ki a hirdetéseket, mire mondták, hogy nevezze meg, ki volt. Természetesen nem tette, erre közölték, ha hétfő reggelig nem szedi le a papírokat, akkor 30ezer ft büntetést kell fizetnie. Mondta a férjem, hogy ő úgy tudja, hogy csak helyszíni bírságot róhatnak ki, de azt mondták, hogy nem, mert akinek a telefonszáma szerepel a hirdetésen, annak érdeke a lakás kiadása, így őt megbüntethetik. Elkérték a személyijét is és azt mondták, hogy a telefonszám mellé berögzítik az adatait és ha bárhol meglátják a számát, akkor automatikusan küldik a büntetést... Egyébként ebből következik, ha utálok valakit és meghirdetem a lakását, akkor büntetést is fizettetnek vele...

Megjegyzem, hogy a játszótéren halomba áll a szemét, a kapujában dohányoznak a szülők, a parkban nem egy kutyakaki kupac van és a Lőrinci úton, illetve a Helikopter úton is csapatokban állnak a prostituáltak... Ha alkalmanként 30ezerre büntetnék őket, akkor szerintem nem érné meg ott álldogálniuk...

2010. okt. 24. 17:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Dr. Strangelove

Most erre mit mondjak?

Ez van. Ki kell várni amíg változnak a dolgok. Addig kuss. Én már ki sem merek menni az utcára mert már annyi minden miatt kaphatok büntetést...

2011. jan. 26. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!