Ha netes rendelésnél véletlenül kétszer szerepel egymás után a házszám abból lehet gond kiszállításkor?
Figyelt kérdés
Véletlenül az utcanévhez is odakerült a házszám és a visszaigazoló emailben így szerepel: yx utca 9 9. Tehát nem kilencvenkilenc hanem kétszer kilenc szóközzel elválasztva.febr. 11. 11:05
3/9 anonim válasza:
ha értelmes a futár (...), akkor tudni fogja, hogy csak elírás
4/9 anonim válasza:
Nem, mert az úgy jelenik meg a külön rubrikában hogy xy utca 9.
Házszám 9.
Magyarul a házszámra viszi a cuccot a futár.
Egyébként meg javítsd ki hogy azért rendesen legyen a rendszerbe
5/9 anonim válasza:
Nem tudom ki pontozza le a 3-as válaszom, de én 5 éve dolgozom levél és csomagkihordóként... ha tudod, hogy ki hol lakik, akkor van annyi értelem az emberben (bennem legalábbis), hogy kiszállitsd a helyes cimre...
6/9 anonim válasza:
#5 nem tunt fel, hogy mindegyik valasz le van pontozva?
7/9 anonim válasza:
a többi nem érdekel, engem az enyém érdekel...
8/9 anonim válasza:
Hát nem tudom melyik f....o.ó pontozta le az enyémet is amikor pont úgy van ahogy leírtam.
9/9 anonim válasza:
valami kretén, akinek nincs jobb dolga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!