Valós netes munka lehetőség létezik?
Figyelt kérdés
Egyre nehezebb a megélhetés. Közepes szintén keresek ,de egyedül albérletben nagyon nehéz. Ezért jól jönne plusz jövedelem.De ahogy nézegettem sok kamu.Olyan netes munkát tudnátok ajánlani ami fizet is?2024. febr. 7. 04:28
1/6 anonim 

válasza:

Vannak online kérdőíves oldalak ami pár Ft-ot ad. De az fizetéskiegészítésnek karcsú.
Ha értesz valamihez pl. webshop üzemeltetés, online marketing, programozás ilyesmi akkor elég sok lehetőség van
2/6 anonim 

válasza:

Azok a munkák amik teljes egészében gépen megcsinálhatók. Pl amiket az előző mondott, mindenféle programkzás, de akár még a könyvelés is lehet ha már minden adat digitalizálva van hozzá.
4/6 anonim 

válasza:

Ha értesz is valamihez, akkor rengeteg netes munka van.
6/6 anonim 

válasza:

Én találtam egyet, nagyon sok pénz jön belőle, nem tudom meddig de most hajtom amig megy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!