Melyik allampapirba erdemes fektetni?
Figyelt kérdés
Sajnos csokkentek a kamatok, ahogy olvastam. De megis most melyik fog hozni a legtobbet?febr. 4. 13:49
1/13 anonim válasza:
Nyilvánosan elérhető mindegyik aktuális sorozat adatai. Azokat ha megnézed szerintem te magad is össze tudod hasonlítani őket.
2/13 anonim válasza:
Így van, le kell olvasni a kiírt %-ot… ennek melyik részében kéred a segítségünket??
3/13 anonim válasza:
Ha nem akarsz jövőre még kevesebbet, akkor még a keddig kapható pmáp, mert utána az első éves 9,9%-ot is 7,9-re csökkentik.
4/13 anonim válasza:
Erre nem lehet biztos választ adni. A biztosabb megoldás az, amelynek hozamát az aktuális infláció határozza meg, de ez nagyon keveset hoz. A kevésbé biztos megoldás, mely az inflációtól függetlenül kamatozik. Ha alacsony lesz az infláció, nyilván jól jársz, ha magas, akkor meg nem.
5/13 anonim válasza:
Múlt csütörtökön meta (facebook) részvénybe kellett volna, akinek volt, péntekre 20%-ot hozott. Egy nap alatt nem rossz...
6/13 anonim válasza:
Az ilyen "kellett volna" tanácsokkal szerintem már mindenkinél tele van a padlás.
7/13 anonim válasza:
#5 Én jobbat tudok, pénteken meg kellett volna játszani az Eurojackpotot a 13,17,21,30, 39 és 8,11-es számokkal és párszáz forint befektetéssel kb. 18 milliárd tiszta nyereség.
Utólag k. könnyű okosnak lenni.
8/13 anonim válasza:
Ez csak neked "kellett volna".
Nekem pl. "volt".
Majd némi korrekciót követően újra "lesz".
Addig is van sok másik olyan, amelyik hasonló mozgásokat fog produkálni. Van amelyik a jövő héten, van amelyik azután, meg olyan is, amelyik még azután.
9/13 krwkco válasza:
"De megis most melyik fog hozni a legtobbet?"
Itt van erről egy elég jó számítás:
1, 2, 3 évi tartásra.
10/13 anonim válasza:
“ Addig is van sok másik olyan, amelyik hasonló mozgásokat fog produkálni. Van amelyik a jövő héten, van amelyik azután, meg olyan is, amelyik még azután. “
🥱🥱🥱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!