Tudnátok valami plusz bevételi ötletet javasolni?
20 éves vagyok, férfi. Dolgozok és egyetemre is járok. Idáig a plusz jövedelmet a plazmaadás jelentette, de azt inkább abbahagytam mert nem szeretném, hogy később egészségügyi komplikációim akadjak emiatt. Valami olyasmi kéne, ami azért nem aprópénz (survey-k kitöltése), meg persze azért még a realitás határain belül van. A plazmaadásból havi olyan plusz 45-65 ezer forintot tudtam pluszba keresni, talán valami hasonló dolog kéne, persze olyan ami nem kerül a hosszútávú egészségembe. Ilyenek, hogy spermaadás vagy vegyek fel kölcsönt ne javasoljatok.
Köszi előre is!

Mit tanulsz és mennyi van belőle?
Ha igazán piacképeset, lehet màr most elhelyezkedhetnél benne mint gyakornok. Vagy ha másképp nem megy (és adott a lehetőseg) akkor átmenni levelezőre, amellett meg teljes állásban dolgozni.
Mondjuk ha ez utóbbi fennáll, akkor nem tudom. Nincs ötletem. Ez magyarország, szándékosan kisbetűvel.
Ahogy teheted húzz külfödre.

"20 éves vagyok, férfi. Dolgozok és egyetemre is járok. Idáig a plusz jövedelmet a plazmaadás jelentette"
Vagyis a plazmaadást tekintetted eddig munkának? 😮
Furcsa fogalmaid vannak a munkáról. 😂

Ha Budapesten jársz egyetemre, akkor végtelen munkalehetőség vár.
Vidéken kevesebb, de ha akarsz, ott is találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!