Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudnátok valami plusz bevételi...

Tudnátok valami plusz bevételi ötletet javasolni?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, férfi. Dolgozok és egyetemre is járok. Idáig a plusz jövedelmet a plazmaadás jelentette, de azt inkább abbahagytam mert nem szeretném, hogy később egészségügyi komplikációim akadjak emiatt. Valami olyasmi kéne, ami azért nem aprópénz (survey-k kitöltése), meg persze azért még a realitás határain belül van. A plazmaadásból havi olyan plusz 45-65 ezer forintot tudtam pluszba keresni, talán valami hasonló dolog kéne, persze olyan ami nem kerül a hosszútávú egészségembe. Ilyenek, hogy spermaadás vagy vegyek fel kölcsönt ne javasoljatok.

Köszi előre is!

2024. jan. 31. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
40%

Mit tanulsz és mennyi van belőle?

Ha igazán piacképeset, lehet màr most elhelyezkedhetnél benne mint gyakornok. Vagy ha másképp nem megy (és adott a lehetőseg) akkor átmenni levelezőre, amellett meg teljes állásban dolgozni.

Mondjuk ha ez utóbbi fennáll, akkor nem tudom. Nincs ötletem. Ez magyarország, szándékosan kisbetűvel.

Ahogy teheted húzz külfödre.

2024. jan. 31. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Elmehetsz gyakornoknak, ráfeküdhetsz a tanulásra, az ösztöndíj sem rossz pénz még ha nem is lesz belőle csak 30k.
2024. febr. 1. 00:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Házaknál fűnyírás, kertrendezés. Költöztető cégnél beugrós rakodó.
2024. febr. 1. 07:35
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

"20 éves vagyok, férfi. Dolgozok és egyetemre is járok. Idáig a plusz jövedelmet a plazmaadás jelentette"

Vagyis a plazmaadást tekintetted eddig munkának? 😮

Furcsa fogalmaid vannak a munkáról. 😂

2024. febr. 1. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Diákmunkának hívják amit keresel...
2024. febr. 1. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Ha Budapesten jársz egyetemre, akkor végtelen munkalehetőség vár.

Vidéken kevesebb, de ha akarsz, ott is találsz.

2024. febr. 1. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!