Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az interactive brokers-en...

Az interactive brokers-en kívül magyarként még hol lehet (prémium) opciós kereskedéssel foglalkozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az Interactive brokers-t, nem szeretném használni opciós trading-re, egyrészt 0,65 USD/contract (szerződés), nem igazán az amit keresek, mivel az olyan opcióban szeretnék kereskedni aminek 4 lába van (Iron condor pl), így már 0.65*4 lenne. Ezen kívül a work station sem tetszik, nagyon túl lett bonyolítva, nekem csak a felület kellene ahol le lehet kereskedni a kívánt ügyleteket.

A webull-t próbáltam de ott sajnos írták hogy kizárólag csak USA rezidenseknek engedik a számlanyitást.

Ti mit használtok? Ahol nem kérnek túl sokat sem per szerződés? Előre is köszi :)

2024. jan. 31. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Chatgpt megmondja. Tedd fel neki a kerdest
2024. jan. 31. 18:25
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 nincs képben sokmindennel ami aktuális :( 2023-24-es ''tudás'' tudná ezt megválaszolni, illetve vannak weboldalak is, de sehol nem részletezik, hogy EU állampolgárok számára konkrétan melyik van
2024. jan. 31. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
56%
Kepben van. 3 napja kerdeztem tőle. Tudta.
2024. jan. 31. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
71%
IB a legjobb, annál jobbat nem fogsz találni.
2024. febr. 1. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!