Jákob zolit miért nem rabolják ki?
Most tekintsünk attól el, hogy a biztonsági kamerák és a mindenki által zsebben hordott kamerás mobilok világában élünk. Miért rabolnának ki pont egy olyan figurát akit 0-24 figyel a média és a lesifotósok? Gyakorlatilag garantált a lebukás...
20-30 évvel ezelőtt amikor sokkal gagyibbak voltak a nyomozási módszerek és az őrző-védő technológiák, akkor sem rabolta volna ki senki.
De egyféle módon egyébként mégis lehetséges ,,kirabolni" Jákobot. Megkörnyékezed golddiggerként és lehúzod őt pénzzel. Ilyen módon már biztos jópáran ,,kirabolták". Ha férfi vagy is megpróbálhatod. Ránézésre megmernék esküdni, hogy a saját neméhez is vonzódik.
Kirabolni nem buli egy ilyen embert, inkább jóban lenni vele, az a buli.
Most olvastam, hogy egy magyar nő 10 éve egy dél-amerikai partyn gyereket csináltatott magának Neymarral, most indította az apasági pert.
Ha az USÁ-ban élne és ott indítaná, biztos nyerne vagy 100 millió dollárt, itthon nem tudom mire számít a bíróságtól, de kíváncsi vagyok. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!