Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jákob zolit miért nem rabolják...

Jákob zolit miért nem rabolják ki?

Figyelt kérdés

jan. 28. 21:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Elon musk én vagyok tesó xdddd
jan. 30. 21:47
 12/22 anonim ***** válasza:
10 hát igen ez az elméleti értéke. Aztán ott a valós érték, ami tized ennyi, mert ha pénzzé akarna tenni akár egy kicsit is abból a cégből, úgy dőlne össze az egész kártyavár, ami egy hatalmas piramis, hogy csak na... Láttuk ezt már párszor a történelemben, még itt Magyarországon is
jan. 31. 15:00
 13/22 anonim ***** válasza:
Jákob rabbi kalandjai 😂
jan. 31. 15:22
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Most tekintsünk attól el, hogy a biztonsági kamerák és a mindenki által zsebben hordott kamerás mobilok világában élünk. Miért rabolnának ki pont egy olyan figurát akit 0-24 figyel a média és a lesifotósok? Gyakorlatilag garantált a lebukás...

20-30 évvel ezelőtt amikor sokkal gagyibbak voltak a nyomozási módszerek és az őrző-védő technológiák, akkor sem rabolta volna ki senki.

De egyféle módon egyébként mégis lehetséges ,,kirabolni" Jákobot. Megkörnyékezed golddiggerként és lehúzod őt pénzzel. Ilyen módon már biztos jópáran ,,kirabolták". Ha férfi vagy is megpróbálhatod. Ránézésre megmernék esküdni, hogy a saját neméhez is vonzódik.

jan. 31. 16:03
 15/22 A kérdező kommentje:
Jákob zoli és a tűz piros FERRARI
jan. 31. 16:08
 16/22 anonim ***** válasza:
Jákob rabbi tűzpiros fitymája!
jan. 31. 16:39
 17/22 A kérdező kommentje:
16# meghaltam 🤣
jan. 31. 16:54
 18/22 anonim ***** válasza:
A tűzpiros mije? Shalom... 😂
jan. 31. 18:01
 19/22 anonim ***** válasza:
Egy időben mindig néztem a nők (illetve fiatal lányok) másfajta önkéntes kizsákmányolásán meggazdagodott másik milliárdosunk (Gattyán Gyurka) élő instagramos bejelentkezéseit, ahol egy-egy ilyen "élőzése" alkalmával pillanatok alatt 1000-1500 főleg fiatal lány csüngött a szavain. Gondolom mazsolázott is közöttük minden alkalommal, lefixálva az alsóst a lepedőre aznap estére, aztán küldte is érte a taxit... 😂
jan. 31. 18:07
 20/22 anonim ***** válasza:

Kirabolni nem buli egy ilyen embert, inkább jóban lenni vele, az a buli.

Most olvastam, hogy egy magyar nő 10 éve egy dél-amerikai partyn gyereket csináltatott magának Neymarral, most indította az apasági pert.

Ha az USÁ-ban élne és ott indítaná, biztos nyerne vagy 100 millió dollárt, itthon nem tudom mire számít a bíróságtól, de kíváncsi vagyok. 😂

jan. 31. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!