Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe lehetne fektetni ma 150...

Mibe lehetne fektetni ma 150 millió forintot hogy legalább az értékét megőrizze?

Figyelt kérdés
Kockázatos dolgok nem érdekelnek, tőzsde pláne nem.
2024. jan. 27. 20:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%

"Annak eshet is az ára.."

Hát fiam... sok sikert hogy találj olyasvalamit aminek szezonális ingadozása sincs, kockázatmentes, likvid és nem hat rá az infláció.

2024. jan. 27. 23:48
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

7, ezt az árszintet egyszer már döngette az sp500, simán lehet, hogy sosem lesz már 4800 dollár alatt.

Mint ahogy 2001-ben volt 1500, 2007-ben szintén 1500-ért ment, de csak a harmadik próbálkozásra, 2013-ban sikerült felülkerekedni ezen a határon.

2024. jan. 28. 00:15
 13/25 anonim ***** válasza:
58%

"Kockázatos dolgok nem érdekelnek"

Bármilyen befektetés terén a legnagyobb kockázat te magad vagy, a pénzügyi felkészületlenséged.

"tőzsde pláne nem"

Más esélyed pedig nincs arra, hogy "legalább az értékét megőrizze" a tőkéd. Legalábbis a tudomány jelen állása szerint...

2024. jan. 28. 01:40
 14/25 anonim ***** válasza:
22%

Nem tudom, idestova negyven év alatt én olyat még nem tapasztaltam hogy frekventált ingatlan ára esett volna, legfeljebb stagnálás volt több alkalommal ilyen időszak de olyan még nem hogy egy forinttal is esett volna az ára egy év alatt.

Frekventált ingatlanra gondolok mint ahogy írtam is, tehát nem a megszűnő falvacskák kajibáiról.

2024. jan. 28. 08:28
 15/25 anonim ***** válasza:
56%

Pedig legalább a harmadát kockázatosba kéne raknod.

Ami klasszik értéktartó az az ingatlan. Most ha megnézed az elitet, erdőket, földet vásárolnak.

2024. jan. 28. 08:28
 16/25 A kérdező kommentje:

"Nem tudom, idestova negyven év alatt én olyat még nem tapasztaltam hogy frekventált ingatlan ára esett volna"

Most is esik az ára éppen..nézegess adatokat. Reál ingatlanár esésben. Ha meg megnézel egy 30 éves grafikont egy nagy hullámvölgy az egész.

2024. jan. 28. 09:14
 17/25 A kérdező kommentje:

"Ami klasszik értéktartó az az ingatlan."

Ahol én élek ott rendszerváltás óta esik az ingatlan reálára.

Ez az ingatlanár mindig csak nő azért van elterjedve nálunk mert a forint folyamatosan romlik, nominálisan az ára meg több mint 5-10-15-30 éve és úgy tűnik "mindig nő"

2007-20014 között pl. simán esett... s most vagyunk túl egy nagy emelkedésen és már megint esik a reálár.

2024. jan. 28. 09:17
 18/25 anonim ***** válasza:
39%
Olyan lehetőséget nem fogsz találni aminek semmilyen kockázata nincs és bármikor pénzzé tehető reálértelemben vett veszteség nélkül.
2024. jan. 28. 10:11
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

"Kockázatos dolgok nem érdekelnek, tőzsde pláne nem."

"Ez az ingatlanár mindig csak nő azért van elterjedve nálunk mert a forint folyamatosan romlik, nominálisan az ára meg több mint 5-10-15-30 éve és úgy tűnik "mindig nő""

Nem rossz ilyen rettegésben élni az életed?

Lazíts egy kicsit! 😂

2024. jan. 28. 10:17
 20/25 anonim ***** válasza:
33%

"Most is esik az ára éppen..nézegess adatokat. Reál ingatlanár esésben. Ha meg megnézel egy 30 éves grafikont egy nagy hullámvölgy az egész."

Az... 😂

Linkeld, kérlek, azt a 30 éves grafikont amire hivatkozol!

2024. jan. 28. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!