Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebay rendszerében eladtam egy...

Ebay rendszerében eladtam egy emlékérmét,14.99$ ért. Papyalon keresztül kellett volna fizetnie derék vevőnknek, viszont helette ezt a levelet kaptam: Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Dear XXXXXX,

Hello XXXXX. I inform you that PayPal is having problems so that the payment is delayed. I'm not in Portugal. I ask you to send money to my brother, according to note that goes with the payment. Best regards.

António

Ebből nem sok derül ki azon kívül, hogy jelenled nem tud fizetni..

Mit tudok tenni ez ügyben, vagy mit kellene írnom neki?

2010. okt. 23. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem válaszold meg neki, h vársz mondjuk 1-2 hetet max. és amint megérkezik a kifizetés paypalon, küldöd ahova csak kéri.

mondjuk általában úgy szokás, hogy oda küldik ki a terméket címre ami paypalban van. biztonsági okokból.

a lényeg, hogy ne küldj semmit amíg nem fizette ki.

2010. okt. 23. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Lol, neki kéne fizetnie, és még ő kéri hogy küldj pénzt a tesójának, vagy mi? :D

Különben is, mi az, hogy a paypalnak problémái vannak? Francot vannak, legfeljebb neki. De ha emailt tud írni, akkor a paypalra is belogolhatna 2 perc alatt, és utalhatná.

Welcome to the world of scam.

2010. okt. 23. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
gondolom a pénzérmére gondolt, hogy azt küldje mint "money".
2010. okt. 23. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, akkor csak az angolja szar. Coin szót már nem ismeri :)
2010. okt. 23. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Vagy a kérdező angolja szar és megvette az érmét annyiért :D Bocs :)

Ilyen levelet amúgy mintha én is kaptam volna már. Pedig nem is Ebayezek...

2010. okt. 24. 18:03
 6/7 A kérdező kommentje:

Fejlemények az ügyben: A testvére elküldte a kérdéses öszeget... megérkezett a paypal számlámra.

Kérdés: Ha valamilyen indokkal visszavonják, mert van most az ebay-nak ez a buyer protection valamilye, mit tudok tenni?

2010. okt. 25. 08:22
 7/7 anonim válasza:
A legutolsó kérdés engem is érdekelne. Én is eladtam valamit, nem is kis összegért és most szopat ez a Buyer Protection-ös dolog. Ha vevőnek nem tetszik a dolog akkor potyára fizettem 13000-et a postára? És mi lesz a pénzzel ami a paypalon van befagyasztva? Ha buyer protection van, akkor seller protection miért nincs?
2012. júl. 14. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!