Hogyan lehet a jelenleg hatályos jogszabályok alatt külföldi szerencsejáték oldalról kifizetést kezdeményezni, és legálisan leadózni azt? Milyen bankok fogadnak tranzakciókat ezekről az oldalakról?
Figyelt kérdés
Nem rég elkezdtem szerencsejátékkal foglalkozni egy népszerű külföldi portálon. Kisebb profitot termeltem, amit ki szerettem volna utalni a számlámra. Ekkor értesültem a 2023-ban érvénybe lépett jogszabály változásokról. Szeretném meg kérdezni, hogy milyen opciók vannak arra, hogy legálisan, leadózva meg tudjam kapni a nyereményem. Eddig tudtommal "csak" be kellett fizetni az azt terhelő 30%-os adót. Most viszont alig tudtam pénzt feltölteni a profilomra, paysafe kártyán keresztül. Van aki aktívan végez kiutalásokat ilyesfajta oldalakról, és van bevált módszere erre? A válaszokat előre is köszönöm.#szerencsejáték #banki utalás #banki tranzakció #Szerencsejáték adózás #Szerencsejáték banki tranzakció #Külföldi szerencsejáték oldal
jan. 24. 21:17
11/14 anonim válasza:
Ne parázz! Nekem tucatnyi ismerősöm ebből él, senki nem adózik utána. Fosztogasd csak a külföldi irodákat!
Másrészt annak keletkezik adókötelezettsége, aki nevén van a fogadóiroda számla.
12/14 anonim válasza:
11: akkor megkérdeznéd, hogy miként veszik ki a pénzüket? Mert én nem nagyon tudok elképzelni olyan módot, amit teljes nyugalommal lehetbe használni.
Kérdező: igen, ez nagyon durva. Aki erről nem tud, el se hinné hogy ilyen anomália 2024-ben Magyarországon létezik...
13/14 anonim válasza:
Külföldi bankot használnak. Nyilván mindenkinek a saját döntése, mit használ nyugalommal. Én évekig magyar bankot használtam.
14/14 anonim válasza:
Játsszál a tippmixpro-n, az adómentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!