Megbízhatónak tűnik ez az ajánlat? (amazon)
Nem tudom, hogy mutathatok-e linket róla, de ha nem, nyugodtan jelentsétek. :D
A többihez képest elég olcsónak tűnik a modell, ezért kérdezem.
Ez az amazon. Ott koklerek nem nagyon arulnak. Raadasol penzvisszafizetesi garancia van ingyenes visszakuldessel.
En epp most kuldok vissza a nemetre egy okosorat.
Az Amazon újabban tele van kínai eladókkal és hamis értékeléssekkel.
Ennél a terméknél van red flag bőven:
* csak egy értékelés
* a termék nevében említi a Bburago márkát de a kép alapján ez egyértelműen nem Bburago
* a részletes leírásban van egy ilyen megjegyzés: Because it is an imported product, please understand how much scratches and dirt, etc.
* Szintén a leírásban: "and Strong Pull Back." De máshol meg azt írja, hogy ez modell, nem játék. Most akkor melyik?
A megbizhatot ugy ertem, hogy ha nem tetszik visszakuldod es visszakapod a penzed. Minden gond nelkul.
En a minap egy okosorat kuldtem vissza mert szar kinai volt. Nyilvan a kepeken jonak tunt de minden gond es faggatozas nelkul visszakaptam a penzem.
Ezert megbizhatoak.
Azt kapod ami a kepen van. Az mas kerdes hogy ez megfelel e az altalad tamasztott igenyeknek..
Mas az ha minosegi kifogasod van es mas az ha atver. Mivel vedve van a vevo azert atverni nem tud. Visszakuldod es visszakapod a penzt. Epp ezert nem is lesz olyan hogy nem azt kapod ami a kepen van.
Ettol meg minosegileg lehet szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!