A yettel is emel árakat idén?
Én épp azért kérdeztem, mert a Telekom is drága. Eddig is az volt, sőt szerintem a legdrágább szolgáltató.
Igaz a véleményem az is, hogy egyúttal a legjobb, legstabilabb nem véletlen, hogy már 6 éve Telekomos vagyok, de ami már sok az sok.
Telefonálni már szinte alig telefonálok, ilyen 40-60 percet max egy hónapban, mobilnetet is alig használok, otthon is van wifi, munkahelyen is.
Yettelnél láttam ezt az xs tarifacsomagot 5500-ért, szerintem az pont jó lenne, még ha emelnek is 15-16%-it durván, akkor is jó lehet mert ilyen 6300-6400 lenne az új díj.
Szemben a most Telekomnál 12 ezer csak a telefon + mobilnet, még ha erre emelnek már majdnem 14 ezer.
Régen magenta 1-es voltam, de nem rég olyan helyre költöztem (GyMS megye) ahol a Telekom csak rézvezetéken tud internetet adni - nincs se koax, üvegszál meg plàne nincs.
Így vezetékes net már amúgy is Vidanet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!