Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy vegyem át a dpd-s csomagom?

Hogy vegyem át a dpd-s csomagom?

Figyelt kérdés
Pickup csomagpontra irányítottam át mert nem voltam otthon, tegnap kaptam egy emailt hogy megérkezett a csomagpontra, viszont az alkalmazásban azt írja hogy ma próbálják meg kiszállítani, és sehol semmilyen jelszót/kódot nem kaptam, amivel át tudom venni a csomagomat a csomagponton. Vagy itt nem használnak jelszót, csak be kell mutatni a személyimet? Sosem szállítottak ilyennel nekem, ezért nem tudom, és már várom nagyon mivel sürgős lenne, ajándékba rendeltem.

jan. 17. 22:59
 1/1 anonim ***** válasza:
A csomagpontra kell ertemrnned ma miutan megksptad sz ertesitot. Kapsz hozza kofot smsben vsgy ha eddig ksptsl,azt hasznalhatod!!
jan. 18. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!