Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi ez az éves díj az Amwaynél?

Mi ez az éves díj az Amwaynél?

Figyelt kérdés

Be akartak szervezni, mondom árrés nélkül szívesen vásárolnék, jön a regisztrációs link, már a kosaramban van 8k regisztrációs díj, aminek a leírásában csupa olyan "előny" van, amiből nem kérek. Aztán 7k éves díj lenne. Akárhogy számolgatok, azért elég nagy értékben kellene rendelgetnem, hogy a kedvezménnyel alácsússzak a kedvezmény nélküli, de egyben reg. díj és éves díj nélküli összköltségnek... De nem is ez a fő gond.

Egy ekkora cégnek hogy van pofája a semmire szedni díjakat? Ezt melyik marketing szakon oktatják, hogy húzd a pénzt pofátlanul a vevő zsebéből? Azt megértem, hogy aki profitálni vágyódik belőle, az képes minimális befektetésként gondolni erre, de a vevőtől miért kell behúzni ezt a párezret is a nagy semmire? Összesen arra tudok jutni, hogy ezzel kívánják kiszűrni azokat, akik fejszámolnak is néha. Komolyan itt tart ez még mindig?

2024. jan. 17. 18:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
piramisjáték, így működik
2024. jan. 17. 18:37
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Ez a feketeöves legalizált lehúzás. Az MLM "szakma".
2024. jan. 17. 18:49
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
A vásárlásaidból jutalékot kap majd, aki beszervezett, meg akit ő beszervezte stb. Valamiből ezeket ki kell termelni.
2024. jan. 17. 20:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát oké, csak ezt nem úgy szokták, hogy úgy igazítják a számaikat, hogy legyen lóvé fennmaradásra? Vagy hogy legalább ne kelljen rendszeresen lehúzni a vevőket, hátha ilyesmi nélkül többen lesznek, nem?
2024. jan. 17. 21:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Erről szól a piramisjáték.
2024. jan. 18. 09:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Értem, de tényleg jók a cuccaik, a tisztítóizék fajlagosan még olcsók is, minden más túlárazott, miért szorulnak erre, hogy a rajtvonalnál beégessék magukat? Bőven megélnének enélkül is, még szerintem is, hát még a mese szerint, nem? Kábé hány agyason mehetett ez keresztül, mire optimális megoldásként megmaradt? Ultragáz.
2024. jan. 18. 09:31
 7/11 anonim ***** válasza:
ők nagyon jól megélnek a rengeteg balekból teljesen jó az üzleti modell
2024. jan. 18. 09:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Én továbbra sem értem mit nem értesz. Ez az MLM, a termék nagyon sokadlagos dolog.
2024. jan. 18. 09:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Saccra ellennének abból is. Azt megértem, hogy kapzsi kis szponzikák szipolyozzák a pénzedet belépőjegyekkel, na de az anyacég, mikor meglenne enélkül is? Minek? Dollárban is meggondolandó egyébként, tiszta marhaság.
2024. jan. 18. 09:45
 10/11 anonim ***** válasza:

#9: de nem érted hogy nem te vagy a célközönség?

Az utcai kéregető is szarrá keresi magát, attól hogy én nem adok neki, mások még adnak.

2024. jan. 18. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!