Hol tudom eladni / leadni a gumi abroncsaimat?
Figyelt kérdés
Rengeteg használt / használatra már alkalmatlan autógumim van de nem tudom hol tudnám haszonnal továbbadni.
Tudna valaki ajánlani valamit hogy hol tudom leadni / eladni mindet úgy hogy hasznom is lesz rajta?
2024. jan. 17. 10:56
1/12 anonim válasza:
Úgy jó, hogy új árat fizetnek az összesért és egyben megveszik, plusz érte is mennek, illetve ők pakolják fel?
2/12 A kérdező kommentje:
1/1
Ha tényleg van ilyen és nem kamu akkor természetesen érdekelne.
2024. jan. 17. 11:28
4/12 BeefEater válasza:
A hulladék gumiabroncs eltakarításáért örülj, ha nem neked kell fizetni. Ha nem üzleti tevékenységből származnak, akkor a helyi hulladékudvarban tudod leadni (de előtte nézd meg, hogy mit és hogyan vesznek át).
5/12 anonim válasza:
Csak, hogy kicsit jobban képben legyél: a hulladékudvarban évente 4 szett gumit vesznek át egy személyi igazolványra. Legjobb esetben fel tudják használni például gokart pályánál, de pénzt ne várj értük.
6/12 anonim válasza:
*4 szett gumit vesznek át egy személyi igazolványra
ingyen legalábbis
7/12 anonim válasza:
"Úgy jó, hogy új árat fizetnek az összesért és egyben megveszik, plusz érte is mennek, illetve ők pakolják fel?"
"Ha tényleg van ilyen és nem kamu akkor természetesen érdekelne."
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Azanyámot...
9/12 anonim válasza:
Szerintem örülj, ha ingyen elhordja valaki.
Én lomtalainitáskor kiszoktam tenni őket, pár perc alatt eltűnnek.
10/12 anonim válasza:
Csinálhatsz belőle kitűnő virágágyásokat az udvarodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!