Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet reklámokból...

Hogyan lehet reklámokból pénzt keresni?

Figyelt kérdés
Szép estét mindenkinek!Bár még csak 19 éves vagyok, de már régóta foglalkoztat az online marketing.Sokszor feltettem már magamnak a kérdést, hogy miből lehetne pénzt csinálni, persze a kétkezi munka mellett kiegészítésként.És úgy vélem, hogy a reklám bizniszben sok pénz van.Hiszen mit látunk YouTubeon, Facebookon, Instagrammon stb...Mindenhol a reklámok!!!Én személy szerint nem tudok végignézni úgy egy videót, hogy ne lenne rajta 2 percenként reklám.Instán is Tik tokon is sorba jönnek a reklámok.A reklámozást, hogyan lenne célszerű elkezdeni?És ha megélni nem is lehet belőle( mert amint már említettem nem ez a célom), de fizetés kiegészítésként működhetne?
2024. jan. 15. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél reklámozni? Vsn vmi piacképes terméked vagy szolgáltatásod?
2024. jan. 15. 23:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Ok de mit akarsz reklámozni?
2024. jan. 16. 00:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát ez itt a nagy kérdés.Ezt nem döntöttem még el...
2024. jan. 16. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát így sehogy. A reklámozásnak az a lényege, hogy ismertséget és ezáltal közvetve bevételt generál egy meglévő termék vagy szolgáltatás kapcsán. Magából "a reklámozásból" a médiumoknak (ráfió, tévé, weblap, újság stb.) lesz bevételük, akik jó pénzért engedik használni a felületeik egy réstét a reklámozónak.
2024. jan. 17. 06:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem, de mégis hogyan vágjak bele úgy, hogy nem vagyok ismert a közösségi médiában?
2024. jan. 17. 09:44
 6/7 anonim ***** válasza:
A legelső lépés, hogy létrehozol egy piacképes terméket vagy szolgáltatást. Anélkül nincs miről beszélni.
2024. jan. 17. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Leesett hogy mit szeretnél. Szóval te akarsz reklámozni olyan módon mint pl az influencerek, hogy bizonyos cégek megkeresnek és a szarjukról csinálsz valami reklám videót stb...

"Értem, de mégis hogyan vágjak bele úgy, hogy nem vagyok ismert a közösségi médiában?"

Nos az a szomorú hírem van, hogy itt nincs olyan hogy belevágsz és kitanulod a szakmát, mert itt pont annak van értéke, hogy sok a követőd. Teljesen mindegy hogy ha egy profi reklámszakember vagy, de nincs nézettséged / követőtáborod akkor a kutya nem fog neked fizetni azért hogy reklámozd a termékét, míg egy agyhalott, több százezer követővel rendelkező influencernek vagy celebnek milliókat fizetnek 20 másodperces videókért.

Szóval ha ilyen karriert akarsz akkor követőket kell szerezned minél többet és utána elfogadni a szponzorációs ajánlatokat miután népes követòtáborod van.

2024. jan. 17. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!