Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sampon, tusfurdo, dezodor...

Sampon, tusfurdo, dezodor ajandekoknak orultok?

Figyelt kérdés

Ha kaptok ajandekba egy ilyen csomagot amikben tisztalkodasi szerek vannak, akkor valojaban lehet veluk sporoni, hogy legalabb mar ilyeneket nem kell venni. Ti is igy gondoljatok, hogy ez kicsit lehet uzlet is? 😀

Mert egy dezodor tart kb 1 honapig is, sampon is kb 3 hetig es ennyi ido alatt, nem kell venni.

Hogyan latjatok ezt?

2024. jan. 12. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
43%

Nem, ez a legrosszabb ajándék a ruha és ajándékutalvány után. Azt az üzenetet hordozza, hogy:

-az ajándékozónak nem volt jobb ötlete

-az ajándékozó szerint büdös vagy és többet kéne mosakodnod

-az ajándékozó is ajándékba kapta a tisztálkodási csomagot, de ő nem szokott fürödni és ezért továbbajándékozza neked

-akció volt az Avon katalógusban

Plusz ezek a csomagok elég gazdaságtalanok is, mert a drága csilivili ofszet nyomott kartonpapír eleve kidobásra kerül, plusz nagyon kicsi méretű sampon vagy tusfürdő szokott benne lenni, kb. utazó kiszerelésnek jók. Nőknek duplán kockázatos, mert náluk nem tudhatod, hogy folyékony vagy száraz szappan pártiak, kinyomós vagy aeroszolos deót használnak, stb. - a férfiak nyilván kevésbé kényesek, ők elhasználnak bármit.

2024. jan. 12. 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a lejárt szavidős édesség az rosszabb.

Mert arról tudod hogy valószínűleg ő kapta még két évvel ezelőtt, csak nem szereti, vagy nem eheti egészségügyi okokból aztán ott rohadt meg a polcán, de véletlen meglátta, és beugrott neki hogy milyen jó ötlet lesz tovább ajándékozni neked. Csak a szavidejét nem figyelte.

2024. jan. 12. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem.Nem is valószínű hogy azt veszik amit szeretek
2024. jan. 12. 19:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én múltkor kaptam, Chanel szettet. Örültem, jól jött. És nem filléres.
2024. jan. 12. 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak a nagyiktol kapok ilyeneket.

Kapták vkitol aztan továbbadják nekem de pl dove. Ilyenekkel nagyik nem fürdenek.

De volt már hogy 2 pasitol is ugyanazt a szettet kaptam veletlen(aktualis+extől)

Gondolom az lehetett leárazva(?)

[link]

Es igaza van elsőnek kis kiszerelesek 50 ml-es tusfurdő/sampon es 50ml-s testápoló. Es nem parfüm hanem dezodor.

Nagyon jo az illata ugyan de hogy alig merem használni mert 2 hétig tartan, ugy már nem jo.

2024. jan. 13. 08:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Férfi létemre, nekem nem biznisz, én megválogatom miből mit, mennyit kenek magamra. Tusfürdőt pl. alapból nem is használok, max. valami spécit ha épp van a háznál, ugyanis tele vannak adalékokkal amik tönkreteszik a bőrt (is... aztán fölszívódva még sok-sok mindent.)

Jellemzően amiket ajándékba adnak azok meg kommersz vackok, Avon-Dove vonalon. De ez az összes többi tisztálkodási termékre igaz, javarészt ipari hulladékok színes műanyagba csomagolva majd jó pénzért eladva.

Másra nem is nagyon jók ezek, takarítani nem tudsz vele mert habzik, a sampont meg nyílván nem viszed be autómosóba, bár szerintem a kocsik fényezésére se jó ez a sok pancsolt vacak.

Esetleg ha szálláshelyet üzemeltetnék, kiraknám a vendégeknek, vagy ha koszos dolgokat végeznék, kézmosónak jó lenne némelyik.

Tartós élelmiszernek vagy egy üveg piának jobban örülök, több értelme van. Kivéve ha édesség, jellemzően az is valami adalékanyagos, tejipari szemét, tartósítószeres f*s, amit ajándékba kapsz. Sajnos. Én ha ajándékozok ilyesmit akkor valami minőségi cuccot de nem látom hogy értékelnék, sőt, szerintem "cserébe" kapom a nagyáruházi szemeteket.

2024. jan. 13. 12:34
 7/7 anonim válasza:
100%
Én férfiként szeretek ilyeneket venni saját magamnak. Pl most karácsony után ki szokták árusítani ezeket a kozmetikai csomagokat és ilyenkor ha pl valamelyikben van egy tusfürdő meg egy dezodor akkor sokszor kijön az hogy pl a dezodor ajándéknak tekinthető a csomagban. Pl most 1500 forintért vettem egy dove férfi ajándékcsomagot. Volt benne tusfürdő meg egy dezodor. Még ha a nagyker árát nézem a kettőnek akkor is kijön hogy legalább 300-400 forintot spóroltam mintha külön vettem volna meg őket. Kapni sajnos sose kapok ilyeneket pedig én örülnék neki férfiként is mert nem szeretek állandóan azon agyalni mikor fogy el mikor kell menni venni megint. Úgyhogy jöl szokott jönni de mint írtam csak magamnak szoktam ilyenkor venni belőlük.
2024. jan. 14. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!