Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan működik a válaszboríték?

Hogyan működik a válaszboríték?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ma kaptam egy e-mailt, hogy küldjek nekik egy felbélyegzett válaszborítékot.

Mi a teendőm?

2024. jan. 11. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
beleteszel a borítékba egy felcímzett, felbélyegzett borítékot.
2024. jan. 11. 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Fogsz egy borítékot, ráírod a neved-címed, ragasztasz rá bélyeget, és beleteszed a borítékba a leveleddel együtt.
2024. jan. 11. 18:45
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

A Posta oldalán írják, hogy valami írásbeli szerződést kell kötni, arról tudtok mondani valamit?

2024. jan. 11. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:

#1 ebbol nem erti meg.

Szoval, fogsz egy boritekot, a cimzett helyere felirod a sajat cimedet, teszel ra 330 forintnyi belyeget hogy elsobbsegivel is fel lehessen adni, es beteszed a boritekba amit kuldesz.

2024. jan. 11. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Én ikább postakész borítékot vennék, aztá felcimeznem
2024. jan. 11. 18:59
 6/7 krwkco ***** válasza:
62%

"A Posta oldalán írják, hogy valami írásbeli szerződést kell kötni, arról tudtok mondani valamit?"

Szerintem az arra vonatkozhat, ha egy cég sok válaszborítékra egy "előzetesen bérmentesítve" jelzést akar nyomtattatni bélyeg helyett.

Neked ilyen szerződés nem kell. Elég ha egyszerűen egy felbélyegzett borítékot (amire bélyeget ragasztottál) küldesz.

2024. jan. 11. 19:00
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 köszönöm :D
2024. jan. 11. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!