Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendeltem egy csomagot, de...

Rendeltem egy csomagot, de visszamondtam a rendelést, ilyenkor mi történik? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval rendeltem egy telefont, amit pàr órával később kértem, hogy töröljenek. Elolvastam a cégről a véleményeket és elég megoszlóak voltak, így inkább amellett döntöttem, hogy elállok a rendeléstől. Két nap múlva kaptam egy e-mailt, hogy rendelésemet töröltek. Majd rá két órával később, kaptam egy újabb e-mailt, hogy a csomagot átadtàk a futárnak. Ilyenkor mi a teendő? Ítam nekik e-mailt de nem válaszolnak, ügyfélszolgálat pedig elérhetetlen.

jan. 9. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

Egyszerűen nem kell átvenni,te jelezték előre hogy nem kéred.

Ha utánvéttel megy még jobb a posta díja a feladóra hárul.

jan. 9. 15:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, igen utánvétes a csomag. Csak azt nem értem, ha először törlik a rendelést, mert nyilván elolvasták az e-mailem, hogy lemondtam, akkor utána mégis miért adják fel a csomagot? :D
jan. 9. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Mert más az akinél (Cég) rendelted és más aki feladja..

Elkerülték egymást az információk..

jan. 9. 20:47
 4/4 A kérdező kommentje:

3-as válaszolónak:

Ugyanaz a cég adta át szállítasra a futárnak, akitől rendeltem, tehát nem kerülhették el egymást.

jan. 9. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!