Alkér Orsolya hirdetése jött szembe velem a Facebookon, amiben meggyőzően érvelt a valamilyen Warren Buffett néven futtatott módszere mellett. Mennyire megbízható az, amit kínál?
Figyelt kérdés
Mikor újra meg szerettem volna nézni a hirdetést, már nem találtam. Meg tudnátok adni a friss linket? Csak régi anyagokat találtam. Ez az egész nem szelhámosság esetleg, és az üzleti modellje csak annyi, hogy csoda befektetési módszert oktat/értékesít arany áron?2024. jan. 6. 22:22
11/19 anonim válasza:
Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja! (eladja tanfolyamban neked)
12/19 anonim válasza:
Egy vereb ez a no. Az elemzeskozpontot, portfolion tobbet tanulhatsz ingyen, mint penzert ettol a notol.
13/19 anonim válasza:
A scamadviser szerint 58% a megbízhatósága.
9 hónapja regisztrálták...
Vagyont építeni, hacsak nem vagy a pénzügyi elit tagja, csak más kárára lehet. Úgy néz ki, hogy ők a te károdra akarják ezt megtenni. Meg más balekok kárára.
14/19 A kérdező kommentje:
Na az én káromra nem. Erre a posztra viszont remélem sokan rátalálnak, akik bizonytalanok. Köszönöm az eddigi sok választ is.
2024. febr. 19. 20:02
15/19 anonim válasza:
16/19 anonim válasza:
Ez a dagadt sertes mar foglalkozott idaig kb mindennel.
17/19 anonim válasza:
A "módszer" amit kínál bárki által megtanulható, publikus, és nem módszer hanem látásmód. Nem lehet automatizálni, kell mögé a gondolkodó ember. A kalkulátorok szintén másolatai az ingyenesen elérhetőknek, a slideok többsége tükör fordítása a szintén elérhetőknek. Érdekelt a teória, kutattam, és mindent össze szedtem amit ő kínál pénzért. Talán az egyetlen előnye az, hogy elmagyarázza annak akinek szüksége van rá, bár az sosem lesz olyan mint amikor az ember magától tanulja meg és tapossa ki. A könyveit is elolvastam kíváncsiságból, 10-es skálán mind nagyon az alja... :/ A könyv végén pedig, hogy a könyv nem taglalja a pontos módszert az külön elérhető 🤣
18/19 anonim válasza:
Annyira tanít meg, hogy ajánl 3 tőzsdei részvényalapot és elmondja mikor érdemes kivenni a hozamot és újra befektetni. Ez a termék, amit elad.
19/19 boma204 válasza:
Két könyvet rendeltem tőle. ( Piti összegért).Az egyikkel végeztem; most kezdtem a másodikat.
Közben hallgattam sok hasonló témában podcastokat. Egybecsengenek többnyire az információk.
Ha valaki pénzügyben szeretné képezni magát, alapugrónak jó. Szóval biztos elolvasatom a gyerekemmel.
Azonban kedden beszélek a portfólió kezelőmmel és teszek majd fel neki ezzel kapcsolatban kérdéseket.
Tanfolyamra tuti nem megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!