Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A NETFLIX idén, de akár már...

A NETFLIX idén, de akár már januárban vége lehet?

Figyelt kérdés
Nagyon írják a közösségi platformokon, hogy vége idén a Netflixnek és ezt már készpénznek veszik. Sokan már-e hónapra teszik a befejezést, de én a Netflix oldalon semmi közleményt nem kaptam. Mi lehet igaz ezekből a pletykákbol? https://www.youtube.com/watch?v=jmHqW14YpEY&t=2s

jan. 5. 18:17
A kérdező szavazást indított:
Ezek csak pletykák. Még vagy 10 év benne van
Igaz. Tény, idén vége lesz
21 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi.
jan. 5. 18:26
 2/6 Demion ***** válasza:
100%
Az elmúlt 1 évben 50%-kal emelkedett a részvényárfolyamuk, ami nem épp a közeli csőd jele. Azt a youtube csatornát meg inkább hagyd, ránézésre egy konteós hulladék.
jan. 5. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Már 22'-ben is cikkeztek arról, hogy a Netflix-nek ennyi volt. Láss csodát, még mindig nem húzták le a rolót.
jan. 5. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:

"Nagyon írják a közösségi platformokon"

Érdekes, én sehol nem láttam, pedig a legtöbb platformon elég aktív vagyok, és elég sok külföldi, köztük több filmes oldalt követek. Attól még, hogy néhány, a Netflixet nem kedvelő konteós ilyenekről álmodozik, semmi valóságalapja nincs.

jan. 5. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne, mert ez nyílván úgy szokott menni, hogy dollármilliárdokat termelő cégek egyik napról a másikra csődbe mennek. Szenzációhajhász bohócok hülyeségeket írnak kattintásokért.
jan. 5. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:
WTF 14 perces videóból megnéztem 3-at, de már ebbe tett a youtube 2 db Netflix reklámot!
jan. 5. 20:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!