Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érdemes lehet belevágni?

Érdemes lehet belevágni?

Figyelt kérdés

Ausztriai hotelban dolgozok, áram lakhatás ingyenes.

Vajon ha vennek 7db 4090es gpu-t, az mennyit termelne naponta?

Érdemes lehet belevágni a bányászatba?

2024. jan. 4. 20:01
1 2
 11/18 anonim válasza:

Mekkora összeget írt ki, mikor beírtad az adatokat a kriptobánya kalkulátorba?

2024. jan. 5. 09:07
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
A valóság az az, hogy te ma ezzel nem fogsz többet keresni pár db videokártyával mint amennyibe egy rágó kerül. És akkor Örülhetsz ha egyáltalán keresni fogsz rajta mert esélyes soha az életbe még csak a videokártya árát se fogja vissza hozni...
2024. jan. 5. 09:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Mire számítasz, mennyit tudsz bányászni 7 gpuval 1 év alatt?
2024. jan. 5. 11:14
 14/18 A kérdező kommentje:

Hat, nem egy 300ftos rágó árára :D

Magyarok magyarok...

2024. jan. 5. 23:42
 15/18 anonim ***** válasza:

"Tipikus magyar valóság"

"Magyarok magyarok..."

Szerintem tőled nagyobb magyar nincs ezen a fórumon, aki 8 általános végzettségével kimegy ausztriába szobafiúként takarítani mert semmi hozzáadott értéket nem tud teremteni, és ahelyett hogy hálás lennél a hotelnek aki szállást és fizetést ad még felverdesnéd az áramszámlájukat az egekbe csak mert neked 'ingyé van' az áram azért hogy plusz pár ezer forintot termelj magadnak... Ettől aljább magyar mentalitással nehezebb rendelkezni, de mindig az ilyen kisebbségi komplexusos söpredékek vetítik ki a saját nyomorukat másokra. Hozzáteszem hogy ha te ilyen szellemi szinttel az angol királyi családba születtél volna akkor is egy selejt lennél.

Másfelől ha nem lennél egy primitív véglény, akkor 2 másodperces Google keresés után választ kapnál a kérdésre ahol számtalan kriptovaluta bányász kalkulátor elérhető ahol be tudod állítani a fontos paramétereket, hogy milyen típusú GPU-val, hány darabbal, havi átlagosan hány órát bányásznál, melyik kriptovalutát és ennek függvényében kapsz egy teljesen reális becslést. Bár gondolom ez is meghaladja a szellemi kompetenciáidat.

2024. jan. 6. 00:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, azért nálad nagyobb féreg kevés van.
2024. jan. 6. 09:53
 17/18 anonim ***** válasza:

Ugyge azt tudod, hogy egy értelmes kérdésre se válaszoltál.

És ugye azt is tudod, hogy a "Magyarok magyarok.." megjegyzésnél semmi se magyarabb...

2024. jan. 6. 15:29
 18/18 A kérdező kommentje:

:DDDD 28 vagyok

5évig voltam katona, 2 évig lentvoltam a szerb határon, megóvni a magyarokat h a tavolkeleti emberek ne jojjenek be az orszagba es a helyi falvakat amelyeket javareszt idosek lakjak, ne lopjak zúzzák szét.

Voltam afghanistanban mint nato bekefenntarto, es voltam koszovoban is.

Es most kijottem megpróbálni a kinti életet

Nem 8 altalanosom van, van felso iskolai vegzettsegem, 3nyelven beszélek folyékonyan, de csak 1rol van papírom. Német, angol, olasz.

Van jogositvanyom.

Van egy 10éves kapcsolatom is. (Nővel)

Kedves 15.

Te milyen értéket adtál/teremtettél?

Ha már én egy véglény tudatlan szar vagyok elmondasod szerint, kivancsi lennék milyen életutat járt be az az ember aki mást ítél el íly módon.

Én ugy gondolom, egyikőnknek sincs joga a másik ember felett ítélkezni.

2024. jan. 8. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!