Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki Foglalkozik Forex-el?

Kürtőskalácska kérdése:

Valaki Foglalkozik Forex-el?

Figyelt kérdés
Hogy csináljátok milyen staregiat alkalmaztok?

2024. jan. 4. 15:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
Az 4/5 ember, ha 80%-ról beszélsz, utolsó. :) Majd pont egy ilyen fogja megverni a bálnákat a forex piacon, aki még egy törtet sem tud leírni helyesen. :D
2024. jan. 12. 13:24
 22/31 anonim ***** válasza:
87%

@21

Alapvető tévedésben vagy, ha te azt hiszed, hogy "a forex piacon meg kell verni a bálnákat".

Sokkal inkább, csatlakozni kell hozzájuk, s pontosan azt csinálni, amit ők. Az meg, hogy ők mikor mit csinálnak, pontosan látszik az árfolyamgrafikonokon. Neked csak le kell másolnod a gondolkodásmódjukat.

2024. jan. 12. 16:29
 23/31 anonim ***** válasza:
46%

21# Megfogtad a lényegét a mondanivalómnak! 🙂

5-ből 4 ember akart lenni, amit kimásoltál, ha törtként értelmezed, valóban, és úgy igazad van.

22# ott a pont (SMC/ICT)

A lényeg, hogy a tortából kiessen egy morzsa, és lehet nyugdíjba menni! 😁

2024. jan. 12. 22:56
 24/31 anonim ***** válasza:
79%

Sok professzionális kereskedő van, aki élő videóban grafikont elemez, elmondja a saját belépő pontjait, a stop loss és take profit szinteket. Ha akarod leköveted, ha nem akarod, akkor nem. Ezek fegyelmezetten kereskednek, a biztonsági szabályokat betartva.

Az amatőr "kereskedő" viszont mindent jobban tud, csak megérzésből nyomkodja a vétel vagy eladás gombokat és nyitva tart egy csomó pozíciót maximális tőkeáttétellel, mindenféle stop loss nélkül, mert veszíteni nem akar, inkább nyitva tartja a veszteséges pozícióit is, gondolván, hogy majd fordul a trend, esetleg rányit mégegy pozíciót azonos irányba, duplára növelve a kitettségét, vagy ellenkező irányba, konzerválva a veszteségét. És törvényszerűen jön a margin call, a pozíciók likvidálása, a veszteség bekönyvelése. Ők az a 80%, akikről beszélsz.

2024. jan. 13. 16:53
 25/31 anonim ***** válasza:
60%

"5/4 ember (5-ből 4 ember akart lenni)"

Teljesen érthető volt, csak értőn kell olvasni.

2024. jan. 13. 16:57
 26/31 anonim válasza:
39%
Én nemrég kezdtem egy jó barátom hatására forexel foglalkozni. Keltner módszerrel napi minimum 30 eurót keresek pár óra foglalkozással. Azért írom a pár órát mert ahogy tanultam, szigorúan kötöm magam a szabályokhoz és teljesen ki kell zárni az érzelmeket. Akik szerencsejátéknak hívják pont ebbe a hibába esnek bele, vagy hogy pár hónap után nem keresnek milliókat. Vannak bukó és profit napok, ha eleget tanulsz (minden nap) akkor csak jól járhatsz vele. Kezdetben én is sokat buktam mert nem láttam át a dolgokat, és nem követtem a szabályokat. Ha a barátom nem beszél rá, hogy csináljam tovább akkor én is valószínűleg azok közt lennék akik lehordják mindennek a forexet. Ő most alsó hangon heti 1200 euró körüli összeget keres hetente 19 évesen.
2024. máj. 27. 13:04
 27/31 anonim ***** válasza:

@25

Látom a matek nem erősséged.

5/4 = 1,25

2024. máj. 27. 13:16
 28/31 anonim ***** válasza:

5/4 ember = ötből négy ember, vagyis négyötöd, vagyis 80%-uk, de ugyanarról beszéltek mindketten, vitatkoztok a semmin.

"Ő most alsó hangon heti 1200 euró körüli összeget keres hetente 19 évesen."

Dicséretes, csak azt nem tudjuk, hogy hány ezer eurót forgat ennek érdekében. Mennyivel állítja ezt elő.

2024. máj. 27. 18:41
 29/31 anonim válasza:

Demó fiókkal kezdte. Befizetsz 100 eurót és kapsz 10eztet, ha kihozol belőle 800 profitot azt elteheted magadnak, ha lemész 9800-ig akkor törlődik a fiók és csinálhatsz újat. De ha a profit megvan kapsz mégegyet ahol már csak 500 profitot kell csinálnod, ha az is megvan akkor visszakapod a legelején befizetett 100-at. Így indúlt el és fél év után itt tart. Nyilván rengeteg tanulás van mögötte de egyre feljebb és feljebb jutsz. Pár év alatt rengeteget lehet így keresni. Aki stratégia nélkül a saját feje után megy az bele fog bukni. Az ember képes éveket tanulni egy szakmát, de ha a tőzsdébe belemegy már úgy gondolja ez tanulás nélkül is működik, ha nem akkor átverés. Innentől kezdve mindenki döntse el hogy más talicskáját akarja tolni minimál bérért vagy el szeretné érni az anyagi függetlenséget. Aki belekezd annak azt tanácsolom hogy ne adja fel és gyakorolja az elemzéseket, a piac hangulatot stb. Én is kezdő vagyok még benne de mióta belekezdtem egy új világ nyílt meg

2024. máj. 27. 20:04
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
28! Ötből négy az 5-4, nem pedig 5/4.
2024. máj. 28. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!