Hol tud az ember azonnal kapni 10-20 ezer forintot ha SOS kell neki?
Figyelt kérdés
Tudom hogy az átlag sóher meg minden, de biztos vannak olyanok is akik segítenének. Nem bírom fizetni a TB-t jelenleg.2024. jan. 3. 20:29
2/7 anonim válasza:
ha ennyire sz@rul állsz anyagilag, akkor kérheted a tb fizetés átvállalását az önkormányzatodtól. Méltányossági alapon megadják bizonyos jövedelmi szint alatt. Az adott lakhelyed össze lakójának a jövedelmét nézik asszem. Meg kell érdeklődni
3/7 anonim válasza:
Amikor SOS kell pénz valamire, én az ATM-hez szoktam menni, s ott szoktam kapni.
4/7 anonim válasza:
Bank ezért van kérj hitelt, ha csaj vagy akkor meg egy fél ora alatt megkeresed...
5/7 anonim válasza:
Előveszed a tartalékodból.
Ha valaki annyira csóró, hogy ennyi sincs neki tartalékban, az azt jelenti, hogy nem képes bánni a pénzzel.
6/7 anonim válasza:
Nem az hogy az átlag sóher... hanem a pénz mindenkinek pénz. (nyilván van kivétel)
De nem dolgozol? vagy alkalmi, hogy a TB-d nincs?
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az egyetlen hasznos választ.
2024. jan. 4. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!