Ha 18 éves vagyok és szeretnék albérletbe menni, akkor melyik szülő fizeti nekem a gyerektartást? 3.-os gimis vagyok, eddig anyánál laktam.
jogilag egy fillért nem kötelesek fizetni neked. Egyetlen forintot sem.
Amit kötelesek, hogy ellátást biztosítsanak neked: ételt, fedelet, egy helyet, ahol alhatsz.
Semmi mást nem kell, hogy adjanak. És megsúgom, az étel minősége is olyan, hogy amint nem vagy alultáplált, megfelelnek a szüleid a minimum elvárásnak, szóval kb kifőzött tészta valami fagyasztott zöldséggel már megfelel, a hely ahol alhatsz is olyan, hogy éppen megüsse az EÜ határértékeket (hiszen van akinek a háza eleve valami lepattant putri).
A gyerektartást, a családi pótlékot mind azért kapják a SZÜLŐK, hogy ezt biztosíthassák számodra.
(komolyan kételkedem, hogy gimnazista vagy e vagy csak troll)
Ha nagykoru leszel es szabad akaratodbol elkoltozol egy alberletbe akkor milyen jogon fizetne gyerektartast neked barki is? Nyilvan nem tanulni fogsz, kulonben ehenhalnal az alberletben. Ha meg dolgozol akkor semmi nem jar.
Csaladi potlek sem jar.
Ja hogy a farok..az mas.
Akkor 200k jar havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!