Hogyan fogja befolyásolni a Bitcoin/Ethereum árát az a tény hogy már több mint 1eve szinte senki nem bányászik a magas energia árak miatt?
#2 Szerintem nem mondtam újat azzal hogy a bányászat már nem biznisz mióta az Orosz-Ukran háború kitört.
Persze volt aki azzal fűtött tavaly télen, de a lényeg hogy nem adták el a kibanyaszott Bitcoint, ami az én meglátásom szerint áremelkedést okozhat. Nyilván ez több mindentől függ, de kíváncsi vagyok a forgatókönyvekre.
Mindenki bányászik barátom... utána kéne nézned. Az, hogy neked nem éri meg az ultra drága lakossági európai árammal, attól az nem azt jelenti, hogy másnak sem éri meg.
Ethereum úgyszint, 35 millió ethert stakelnek validátorként
Annyi előnye lesz, hogy nem lesznek megint brutál magas videokártya árak.
Mert okés, hogy egy RTX4090 most is jó drága a 800 ezer forintos kezdő árral, ami azért most a kínai AI mániának is betudható, de ha most benne lennénk egy újabb bányászati őrületben, akkor az előző generációs RTX3090 kerülne még mindig ennyibe használtan és 4090-et csillagászati árban tudnál megvenni ha lenne egyáltalán készleten. A mining craze alatt GTX1660-okat láttam magasan 200 ezer felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!