Milyen következményei lehetnek? Mennyire büntethetnek meg?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy csomagot 7900 ft értékben, de nem vettem át és most kaptam egy emailt hogy a postai költségeket fizessem ki mert jogi következményei lehetnek
Ha nem fizetem ki mennyire büntethetnek meg? Ezzel egyáltalán szoktak foglalkozni?
jan. 2. 15:08
2/4 anonim válasza:
Az emailt nézesd meg hozzáértö valakivel, mert mert jó eséllyel lehúzós spam!
3/4 anonim válasza:
Sajnos az ilyenek miatt fog megszűnni az utánvét, mert meggondolják magukat, nem veszik át, valami miatt később jön meg és akkor már jogosnak gondolják stb.
Még nem hallottam volna olyanról, hogy jogi következménye legyen, de kérdés hogy honnan rendelted - hivatalos oldal/cég pl és benne van az ászf-be, amit "olvastál" és elfogadtad, akkor lehetnek jogi következményei és pár ezer ft-ből könnyen csinálnak pár tízezret.
4/4 anonim válasza:
Igyis-ugyis van 14napod elállásra szal az hogy át se veszed nem oszt nem szoroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!