Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Telekomnál lehet 2 terméket...

Telekomnál lehet 2 terméket kihozni 2 évre?

Figyelt kérdés
havi fizetéssel pl 2 telefont:1 telefont+tv-t?

2024. jan. 1. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Neked igen
2024. jan. 1. 23:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Én tavaly (2023.-ban!) májusban 3 telefont hoztam ki a Telekomtól, 2 éves hűséggel, 22 hónap részlettel. De az is igaz hogy én már 2011 szeptembere óta vagyok (2011 szeptembere óta folyamatosan is, és jelenleg is) a Telekomnál Mobil előfizető. Szóval lehet! De ehhez sok éves előfizetéssel kell rendelkezz, és rendszeresen határidőre kell fizetni a Telekom felé a számlákat! És igen, én 3 mobilt hoztam ki a Telekomtól, köztük egy iPhone-t is.
2024. jan. 4. 15:05
 3/10 A kérdező kommentje:

#2 Én is kb 10-11 éve vagyok a telekomnál előfizető,a számlákkal nincs probléma,időben vannak fizetve

most januárban jár le a fülhallgatóm,és a telefonom áprilisban

2024. jan. 5. 02:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Előfizetésenként 1 készüléket lehet részletfizetéssel megvásárolni.

Azaz ha 2 készülékre van szükséged, akkor 2 előfizetésre kell 24 hónapos hűséget aláírni.

Részletfizetés és kedvezmény igénybevételére akkor van lehetőség, ha az előfizető rendelkezik minimun 6 hónapos számla multtal.

Amíg viszont van folyamatban lévő részletfizetés, asdig nem vásárolható új készülék. Vagy csak akkor, ha annak fennmaradó részleteit az ügyfél egyösszegben rendezi, és a szolgáltatás hűségidejéből kevesebb mint 1 év van hátra.

2024. jan. 14. 11:19
 5/10 anonim ***** válasza:
4-es! - "Amíg viszont van folyamatban lévő részletfizetés, asdig nem vásárolható új készülék. Vagy csak akkor, ha annak fennmaradó részleteit az ügyfél egyösszegben rendezi, és a szolgáltatás hűségidejéből kevesebb mint 1 év van hátra." - EZ NEM IGAZ! Decemberben úgy vettem Macbook air laptopot 2 év hűségre hogy még az előző hűségemből is alig másfél hónap telt el. Igen ugyanis novemberben vettem egy iPhone 15 pro max-ot, majd egy hónappal később egy Macbook-ot. Ugyan arra az előfizetésre! És engedte az Online rendszer. Szóval egy előfizetésre több terméket is lehet már venni / vásárolni. Ez saját tapasztalat.
2024. jan. 14. 11:29
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 Az igen. Régen ez nem így volt. De akkor én is tanultam.
2024. jan. 14. 13:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy Te ezt hogy oldottad meg.

Egy számlafizető azonosítóra lehet több cuccot kihozni. De csak úgy ha egy azonosítón belül van több szolgáltatás. Szolgáltatásonként 1 készülék hozható ki.

Vagyis.

Ha valakinek vam otthoni net+tv+mobil előfizetése, akkor hármat. Ha cak net+mobik, akkor kettőt. Így lehet egyszerre többet.

De egy szolgáltatásra több ezközt, az FIX, hogy nem adnak.

2024. jan. 15. 12:13
 8/10 anonim ***** válasza:
7-es válaszírónak! 5-ös válaszíró voltam! Válaszolnék kérdésedre: Nekem egy ügyfélszámon 8 előfizetésem van! 3 vezetékes 5 mobil előfizetésem van! Ezen belül 5 mobil telefon van kint nálam részletre, egy Mcbook és egy Apple wacth van kint részletre kint! Ez idáig 7 termék összesen ami kint van! És van egy online megrendelésem amit ma (2024.01.15) késő délutánra várók Express futár házhoz szállítással! Nem és nem vagyok milliomos! Csak nagy családom van, és 5-en vagyunk a családban! És igen a részletek + havi előfizetési dijak olyan 200000 Ft körül van csak a Telekomnak. Nekem viszont kell a Laptop (Macbook) a munkámhoz! Szóval most van folyamatban a 8 termék online vásárlása / kiszállítása!
2024. jan. 15. 12:51
 9/10 anonim válasza:
Kihozni? Ne lopj! Várásolni pedig akkor érdemes és akkora összegben, mikor mennyi készpénzed van.
nov. 23. 17:26
 10/10 anonim ***** válasza:
9-es! 7-es voltam! És ez nem lopás, hanem lehetőség!
nov. 23. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!