Tulajdoni lap évi 2x ingyenesen lekérhető a földhivatal online-on.egyet ebből év elején elhasználtam.a másodikat az év végére tartogattam,azonban eltűnt.hol vizsgálják ki hogy kik milyen ip címről kérték le az ingatlan ingyenes tulajdoni lapjait?
Figyelt kérdés
ez azért aggasztó mert akkor az ügyfélkapumat feltörték. ezért kell tudnom a pontos választ2023. dec. 31. 12:25
1/11 anonim válasza:
Jó eséllyel senki nem kíváncsi a te ügyfélkapudra.
A tettest vagy a tükörben látod, vagy a saját családodban keresd!
2/11 A kérdező kommentje:
1 Ez nem olyan biztos, Petike..
2023. dec. 31. 12:58
4/11 anonim válasza:
Na Petike az ügyfélkapud feltörése bűncselekmény. Ha valóban ez történt, akkor tégy feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, az ő kivàltságuk a bűncselekményt elkövetők megtalálása!
5/11 anonim válasza:
Egyébként nekem volt olyan ismerősöm, akinek “feltörték a facebookját”, aztán nagy mellénnyel elment a rendőrségre feljelentést tett, azok meg kiderítették hogy az imádott barátnője járt be a facebookjába…
6/11 anonim válasza:
Így igaz, a hasonló esetek 99 egész sok %-ában családon belül szokott lenni az elkövető.
7/11 A kérdező kommentje:
6os az teljességgel tárgytalan
2023. dec. 31. 13:33
8/11 A kérdező kommentje:
3as mitől vagy ilyen biztos? te lennél a szervizes manusom? vigyázat, az adatlopásért börtön jár. más visszaélésért is. másképp h a francba adhatsz ilyen válaszokat hogy dehogynem? mitől vagy te ennyire biztos így ismeretlenül?
2023. dec. 31. 13:36
9/11 anonim válasza:
Megszűnt az ingyenes lekérdezés.
10/11 anonim válasza:
Nem szűnt meg, most kérdeztem kettőt. Oda van írva, hogy ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!