Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megbízható az Enzo Hungary...

Megbízható az Enzo Hungary oldala?

Figyelt kérdés
Egy nagyobb összegben (130K) néztem ki magamnak egy manikűr asztalt, de nagyon kevés visszajelzést találtam az oldalról, bár azok többnyire pozitívak voltak. Esetleg valaki rendelt már tőlük?

#megbízható oldal #Enzo hungary #Enzohungary #Manikűr asztal
2023. dec. 30. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, en többször is rendeltem rola, sose volt gondom
2023. dec. 30. 18:28
 2/5 anonim válasza:

Megbízhatóság a cégről…?!

Vásároltam tőlük 450 ezer forint értékben 2 db Barber széket Az egyik terméknek az egyik fő alkatrésze nem volt benne a dobozban . Közel két hónapja levelezek velük de nem küldik az alkatrészt . És szerintem nem is fogják . Soha életemben többet nem vásárolnék tőlük . Napokban hallottam hogy ugyan így járt egy másik Barber Shop is a városban . Megbízhatatlan cég !!

jan. 29. 14:34
 3/5 anonim válasza:

Sajnos megbízhatatlan, semmirekellő cég!

Rendeltem tőlük egy készüléket, amiből más típusú érkezett.

Nem elérhetőek egyáltalán a magyarországi kapcsolattartásban.

Semmilyen vevő reklamáció kezelés nincs!

júl. 2. 16:14
 4/5 anonim válasza:
Előrendelésben rendeltem tőlük egy szettet, két fodrász szék és egy hajmosó. 1 hónapot kellett várni, így kedvezményesebb volt az ára. Pont volt még annyi idő, gondoltam belefér. Letelt az egy hónap, jött az üzenet, hogy összekészítették a rendelést, szállítás alatt. Eltelt 3-4 nap, jött az újabb üzenet, hogy hát mégsem tudják küldeni a rendelést, mert nincsen készleten, rendeljek másikat. Rendeltem egy másik szettet, már nyilván magasabb áron. Megérkezett a rendelés, kicsomagoltam, úgy láttam meg van minden, de össze nem lett szerelve, még nem volt helye. Összeszerelésnél derült ki, hogy a hajmosónak hiányzik 4 csavarja, amik odafogják a kerámia tálat a billenő szerkezethez. Sajnos nem szimpla csavarok, nem túl könnyű kiváltani másikkal. Írtam nekik, levélváltások, küldjek képet mindenről is, majd a végén csak az lett, hogy hát lejárt a 7 nap a szállítástól, így őket ez már nem érdekli, de vehetek egy komplett billenő szerkezetet ha szeretnék, küldtek hozzá linket is. :D Nem baj, nagy nehezen össze fogattuk másik csavarokkal, majd a kipróbálásnál kiderült hogy a lefolyó cső amit küldtek több helyen el van repedve, az is remek minőségű, de itt már elengedtem a dolgot, így jártam.
júl. 7. 08:25
 5/5 Bendegúzina válasza:
Rendeltünk tőlük 2 db fejmosótálat és 3 db fodrásszéket. Már a tálak összeszerelése is kalandos volt, mert nem kaptunk összeszerelési útmutatót. A bútorok minden egyes alkatrésze a legsilányabb minőség amit csak eddig láttam. Új csöveket, alátéteket stb...kellett beszereznünk, hogy egyáltalán használható legyen. A székek szépek, mutatósak, de nagyon kényelmetlenek és ingatagok. A hajmosók 2-3 hónap után gyakorlatilag használhatatlanná váltak. A porcelán annyira inog, hogy félő, hogy leesik a talpról. Nem lehet állítani a dőlési szöget, mert a gumi annyira silány, hogy nem tartja meg. 10 napon keresztül napi 10-15 alkalommal hívtam az ügyfélszolgálatot, de a telefont nem vették fel. Amikor végre sikerült elérnem őket, akkor annyit mondtak, hogy írjak az ügyfélszolgálatnak emailt. Eddig 5 emailt írtam, amire SEMMILYEN!!! reakció nem érkezett!! Elérhetetlenek! Most próbálkozom a fogyasztóvédelemhez fordulni. Senki ne vásároljon tőlük!! A termékeik silányak és inkorrekt a cég!
aug. 3. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!