Lengyelorszagban mindenhol lehet euroval fizetni?
Figyelt kérdés
A szallasunkat lefoglaltam, nemkell elore fizetni majd ottkell. Nekem eurom van sok nem is valtanek zlotyit, mindenhol lehet euroval fizetni? A boltokban is?2023. dec. 26. 19:42
1/2 anonim 

válasza:

Nem, de ahol lehet ott is rossz árfolyamon számolják, csak te jársz vele rosszul.
2/2 anonim 

válasza:

A kartyas fizetes meg az ordog muve, mi?
Amugy magaddal tolsz ki, ha Euroval fizetsz itthon is eleg verlazito arfolyamokat hasznalnak. Pl. a pesti karacsonyi vasarban lattam hogy 1€ = 350 HUF az arfolyam, de a Spar is 370-380 forintokkal szamol. Nem hinnem hogy ez Lengyelorszagban maskepp lenne, tekintettel arra hogy a hivatalos fizetoeszkozuk a Zloty.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!