Temu megbízható alkalmazás?
Figyelt kérdés
2023. dec. 25. 18:19
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
16 szavazat
1/9 anonim válasza:
Temu az egy webshop, amihez tartozik egy alkalmazás.
2/9 A kérdező kommentje:
De megbízható, vagy pénzlehúzós?
Mitől olyan olcsó minden?
2023. dec. 25. 19:12
3/9 anonim válasza:
Azért olcsó rajta minden, mert minősíthetetlen kínai tucat hulladék termékek vannak ott.
4/9 A kérdező kommentje:
Ha vásárolok valamit, akkor megkapom, vagy ez egy adathalász oldal?
2023. dec. 25. 19:15
5/9 anonim válasza:
Adathalászat az végülis nézőpont kérdése. Valószínűleg fogja a saját marketing céljaira használni az adataidat.
De amit rendelsz terméket megkapod. Youtube is tele van temus rendelős videókkal, azon kívül is van egy rakat vélemény az oldalról.
6/9 anonim válasza:
Csak az első vásárlás olcsó, ezzel húznak be és vesznek rá hogy ott vásárolj. Utána ugyanolyan kínai kacatárusító felület, mint az Aliexpress vagy Wish (és ugyanolyan agresszív a marketing kampánya, hogy mindenhol azt látod).
7/9 anonim válasza:
Megkapod de
Minősíthetetlenül silány minőség.
8/9 A kérdező kommentje:
De nem olyan, mint a Frugoo?
Ott egyszer akartam rendelni, és letiltották a bankkártyámat.
2023. dec. 25. 20:05
9/9 anonim válasza:
Apróságokat rendeltem màr innen. Nem volt gond , megjött. De tènyleg aprósàgokat mertem. Sàlat , egèsz jó, puha meleg. Karàcsonyi díszt, színben kicsit eltèr de nem vèszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!