Tippmixpro bármennyit nyerek soha nem fog korlátozni ?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom, hogy nem, de írjátok le a tapasztalataitokat !2023. dec. 12. 22:06
21/31 anonim válasza:
Erre egy megoldás van igazából... a papíros tippmix. Ott tudnak korlátozni. Cserébe olyan oddsokat kap az ember,ami már önnmagában is korlátozás.
23/31 anonim válasza:
De, ott is tudnak, és meg is teszik.
24/31 anonim válasza:
Akkor még mindig ott van,hogy atmész több lottózóba,a szelvényfeladás anonim. Maximum csökkentik az oddsot,vagy teljesen leveszik a kínálatból ha már úgy érzik. De ez nagyobb eseményeknél kizárt.
25/31 anonim válasza:
Átmész másik lottózóba, és feltehetsz kerek 0 forintot :)
26/31 anonim válasza:
Attól függ mi az esemény. Albán harmadosztálynál lehet,de ha egy premier league,vagy hasonló meccs,akkor kötve hiszem.
27/31 anonim válasza:
És a Premier ligán szerinted lehet profitálni hosszútávon? Még a sportmarketen is veszítesz a 0,5% marginos oddsokkal.
28/31 anonim válasza:
Ha jól értelmeztem,a kérdés a korlátozásra vonatkozott elsősorban,nyilván profitálni hosszútávon így nagyon nehéz. De egyébként szerintem ha valaki jó szériaban van topligákkal is simán korlátozza a pro ott is.
29/31 anonim válasza:
Azt nem tudom, de a Vegas biztosan. Felgörgettem egy főleg döntetlen tippekből álló szériát 2 millióig 10 ezerből tavasszal (nem nyertem, ellenfogadtam a sportmarketen mindig), hogy szépen bejárassam a számlát, erre lekorlátoztak a búsba.. :D
30/31 anonim válasza:
Vegas sokkal kisebbnél is korlátozott,300k-t nem engedett feltenni még anno egy prem meccsre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!