Az új Tippmixpro nem fog korlátozni soha ? Élőben asztalitenisz fogadásra fel tudok tenni többet, mint 100 000 Ft úgy, hogy pl: 3x 100 000 Ft ?
Van egy tétemelős stratégiám, eddig szépen működik, viszont feljebb szeretnék kapcsolni.
Ha jól tudom akkor 100 000 Ft a max tét egy szelvényre, de élőben, ha szükséges fel tudok tenni 3x 100 000 Ft-os, ha gyorsan nyomom ? Technikailag kivitelezhető ?
A fenti kérdésekre szeretnék választ, köszönöm.
pontokra ?
minden 2. szervát elvesztenek.
Nem pontokra, egy összetett stratégia, kicsiben működik, nagyban is kell neki, csak a technikai kivitelezhetőség a kérdés.
Korlátoznak ? Ez biztos ? Mennyi után ?
Én hallottam olyat is, hogy valakit (aki folyamatosan nyert évek alatt) sem korlátoztak .
En is hallottam hogy letezik a Mikulas aki a kemenyeken keresztul jar kel de ettol meg nem igaz.
A pro es a vegas is korlatoz ha kell. Foleg ha nem rekreacios fogado vagy hanem durvan strategia szerint fogadsz. Egy sportagra, egy tipusra es meg nyersz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!